avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie

contestatie la decizia comisiei de disciplina CUM SE PROCEDEAZA???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 19 Iunie 2012
Sunt din sectorul privat sau bugetar (personal contrcatual sau functionar public)? .. dati-ne mai multe detalii despre problema dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! am depus contestatie pt decizia de impunere, ... Irina gabriela1982 Irina gabriela1982 Buna dimineata! Am depus contestatie pt decizia de impunere, contestatie depusa in cadrul institutiei. Au trecut 60 zile si nu mi au dat nici un raspuns. Asa ... (vezi toată discuția)
Decizie de revocare din functie georgiana50 georgiana50 Buna seara. Am si eu o intrebare...Este valabila o decizie de revocare din functie fara un motiv?Adica fara abateri sau alte probleme?Si in cate zile poate fi ... (vezi toată discuția)
Poate fi obligată comisia de disciplină să comunice victimei rezultatul cercetării? Sorin Chirita Sorin Chirita Aș vrea să aflu dacă [b]o comisie de disciplină e obligată să comunice rezultatul cercetării disciplinare persoanei care a reclamat fapta ... (vezi toată discuția)