Ideea de a ma face PFA este a angajatorului pentru ca astfel, in loc sa plateasca un impozit pe salariu mare prefera sa ma plateste mai mult pe mine si mai putine impozite la stat.
Daca sunt angajat cu contract de munca de 8 ore/zi, si sunt si PFA, pot face contract cu firma pentru aceleasi servicii prestate?
Adica pot castiga de la acelasi angajator si salariu (conform contractului de munca) si pe factura emisa ca PFA (conform contractului de prestari servicii), pentru aceleasi servicii ?
Daca nu se poate, exista varianta sa prestez pentru acelasi angajator dar pentru doi beneficiari diferiti (unul pentru salariu si altul pentru factura PFA) ?
Daca nu m-am inscris ca membru in Asociatia de proprietrai cand am cumparat apartamentul, am drept de vot in Adunarea Generala a Asociatiei si pot candida la o pozitie in Comitetul Executiv al Asociatiei ?
dar daca comitetul executiv hotaraste sa se opreasca furnizarea de apa si caldura numai acelor restantieri ? ( in conditiile in care se poate din punct de vedere tehnic)
multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
nu exista nicio cale de a renunta la partile detinute fara sa apelez la tribunal , reamintesc in situatia in care sunt asociat minoritar , iar asociatul majoritar care este si administrator refuza sa mai faca ceva pentru societate, el nu a mai venit in tara de multe luni si nici nu cred ca se va mai intoarce, si nici nu mai poate fi contactat ???
multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
nu exista nicio cale de a renunta la partile detinute fara sa apelez la tribunal , reamintesc in situatia in care sunt asociat minoritar , iar asociatul majoritar care este si administrator refuza sa mai faca ceva pentru societate, el nu a mai venit in tara de multe luni si nici nu cred ca se va mai intoarce, si nici nu mai poate fi contactat.
Va rog sa ma invatati cum sa procedez ca sa renunt la calitatea de asociat minoritar intr-un SRL in care asociat majoritar si administrator este un cetatean strain care nu a mai venit in tara de mult timp si nu cred ca mai are de gand sa se intoarca si astfel nu au mai fost semnate niciun fel de acte sau OP catre stat, iar eu nu am drept de semnatura si de aceea nu mai vreau sa ma renunt sa mai fac parte din acest SRL.