Buna ziua,
As dori daca puteti sa ma lamuriti cu privire la corpul de rezerva a functionarilor publici. Am lucrat 6 ani intr-o functie publica de executie dupa care mi-am incetat raporturile de comun acord conform prevederilor art.97 lit b) din 188/1999.As dori sa stiu daca in acesta situatie mai fac parte din corpul de rezerva al functionarilor publici sau nu, avand in vedere ca art 2 , alin i) spune:
-i) corpul de rezervă reprezintă totalitatea persoanelor care au fost eliberate din funcţia publică din motive neimputabile lor.
Multumesc
Probele privind adulterul nu stiu pe ce se bazeaza, deoarece acum adulterul are loc pe calc., telef. personal. Ce credeti ca se pot lua in calcul ca dovezi valabile, poze, martori...
Multumesc
Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un sfat vizavi de cele ce mi s-au intamplat mie, in urma unor probleme create la serviciu, unde seful zilnic ma stresa si nu ma lasa sa lucrez , dupa cateva luni am ajuns sa fac depresie, insa una pe care oricine cu ajutorul familiei ar fi putut-o trece fara probleme. In schimb sotul meu s-a folosit de asta si a suntat-o pe sora mea spunandu-i ca sunt nebuna si ca trebuie neaparat sa ma internez. In final m-au internat iar medicii au constatat ca defapt nu era o depresie ci o suferinta, in scrisoarea medicala trecand totusi depresie. Dupa ce am iesit din spital am constatat ca sotul meu isi facea de cap cu colega lui de serviuciu, plecand din timpul programului acasa la ea, de 8 martie a fost cu ea la restaurant in schimb eu stateam internata in spital. Credeti ca daca deschid divort, pot cere despagubiri sotului pentru faptul ca s-a folosit de starea mea?
Va multumesc