avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Victima
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Victima

Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un sfat vizavi de cele ce mi s-au intamplat mie, in urma unor probleme create la serviciu, unde seful zilnic ma stresa si nu ma lasa sa lucrez , dupa cateva luni am ajuns sa fac depresie, insa una pe care oricine cu ajutorul familiei ar fi putut-o trece fara probleme. In schimb sotul meu s-a folosit de asta si a suntat-o pe sora mea spunandu-i ca sunt nebuna si ca trebuie neaparat sa ma internez. In final m-au internat iar medicii au constatat ca defapt nu era o depresie ci o suferinta, in scrisoarea medicala trecand totusi depresie. Dupa ce am iesit din spital am constatat ca sotul meu isi facea de cap cu colega lui de serviuciu, plecand din timpul programului acasa la ea, de 8 martie a fost cu ea la restaurant in schimb eu stateam internata in spital. Credeti ca daca deschid divort, pot cere despagubiri sotului pentru faptul ca s-a folosit de starea mea?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: diana06 , utilizator 11:32, 20 Aprilie 2012
Pueti cere despagubiri,dar nu legat strict de ceea ce afirmati ci pentru simplu motiv ca a comis un adulter,daca aveti probe solide.
Probele privind adulterul nu stiu pe ce se bazeaza, deoarece acum adulterul are loc pe calc., telef. personal. Ce credeti ca se pot lua in calcul ca dovezi valabile, poze, martori...
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2012
diana06, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare impotriva vointei Nicoleta12 Nicoleta12 Buna ziua Mama mea in varsta de 54 ani a avut dupa 15 ani o noua tentativa de suicid. Reactie avuta in urma stresului dat de probleme financiare. Concubinul ... (vezi toată discuția)
Vatamarea corporala rcapretieftin rcapretieftin Buna ziua,am o intrebare: o prietena a fost implicata intr-o altercatie privind maidanezii;in aceasta altercatie a fost impinsa iar ea si-a rupt piciorul.A ... (vezi toată discuția)
Depresie, meningoencefalita, divort, custodie copil ionelmoisuc ionelmoisuc Sotia mea a suferit de meningoencefalita de doua ori, acum 13 ani si acum 10 ani. In urma cu un an a fost internata la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru ... (vezi toată discuția)