avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Depresie, meningoencefalita, divort, custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Depresie, meningoencefalita, divort, custodie copil

Sotia mea a suferit de meningoencefalita de doua ori, acum 13 ani si acum 10 ani. In urma cu un an a fost internata la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia cu sindrom depresiv sever si de atunci a mai fost ajutata intr-o situatie asemenatoare de tratamente cu perfuzii la medicul de familie. Alte analize, tot in situatii de criza depresiva, la Spitalul Universitar, au scos in evidenta ca starea ei nervoasa nu se datoreaza unor cauze ce ar putea tine de alta specialitate. In momentul de fata ne aflam intr-o situatie de divort iar copilul locuieste cu sotia, la parintii ei si este foarte atasat de mama, preluand toate suferintele acesteia si suferind si el la randul lui. Tatal sotiei este pensionar si sufera de diabet si sindrom parkinson. In conditiile in care sotia nu a reusit de-a lungul timpului nici macar sa aiba un serviciu ca urmare a starii ei depresive, am sanse de a obtine custodia copilului sustinand faptul ca in acest moment copilul locuieste intr-un mediu nu tocmai sanatos si starea de sanatate psihica a mamei este precara? Copilul are 9 ani. Multumesc tuturor celor ce-mi vor oferi un sfat.
Cel mai recent răspuns: cristinascripa , utilizator 17:07, 23 August 2005
Daca puteti dovedi ca ii oferiti copilului un mediu mai sanatos, cred ca aveti sanse chiar sa obtineti incredintarea minorului. Depinde mult de probele pe care le veti administra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa discernamant Ninanina18 Ninanina18 Buna ziua. Am sa incerc sa fiu cat mai scurta in relatare. Mama mea este destul de bolnava, diagnosticata cu diabet, de la diabet au aparut multiple ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În anul 2017 împreună cu fosta soție am decis ... Klaexx Klaexx Bună ziua. În anul 2017 împreună cu fosta soție am decis să divorțăm. Din relația noastră a rezultat un băiat care atunci avea 10 ani. Am divorțat ... (vezi toată discuția)
Internare bolnav psihic dependent de alcool eugen_2 eugen_2 Tatal meu e alcoolic inrait cat si bolnav psihic, un adevarat pericol public. A fost internat de atatea ori la spitalul de psihiatrie dar dupa cateva zile ii ... (vezi toată discuția)