avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Corpul de rezerva al functionarilor publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Corpul de rezerva al functionarilor publici

Buna ziua,
As dori daca puteti sa ma lamuriti cu privire la corpul de rezerva a functionarilor publici. Am lucrat 6 ani intr-o functie publica de executie dupa care mi-am incetat raporturile de comun acord conform prevederilor art.97 lit b) din 188/1999.As dori sa stiu daca in acesta situatie mai fac parte din corpul de rezerva al functionarilor publici sau nu, avand in vedere ca art 2 , alin i) spune:

-i) corpul de rezervă reprezintă totalitatea persoanelor care au fost eliberate din funcţia publică din motive neimputabile lor.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:01, 1 Iunie 2012
Nu
ART. 105
(1) Corpul de rezervă este format din funcţionarii publici care au fost eliberaţi din funcţia publică în condiţiile art. 99 alin. (1) lit. a)-c), e) şi g) şi este gestionat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.
diana06 a scris:
As dori sa stiu daca in acesta situatie mai fac parte din corpul de rezerva al functionarilor publici sau nu, (...)

Nu ati facut parte din corpul de rezerva al functionarilor publici intrucat nu ati fost eliberata din functia publica din motive neimputabile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corpul de rezerva al functionarilor publici hiko20042003 hiko20042003 Buna ziua! As dori sa stiu daca, dupa incetarea de drept a raportului de serviciu, are loc automat intrarea in corpul de rezerva al functionarilor ... (vezi toată discuția)
Corpul de rezerva al functionarilor publici anca.miron anca.miron Buna ziua ! Am detinut functia de consilier superior din 2004 pana in anul 2011 , cand am parasit institutia publica prin demisie. In acest caz, mai fac ... (vezi toată discuția)
Corpul de rezerva al functionarilor publici cotiso_bv cotiso_bv M-ai fac parte din Corpul de rezerva a f.p., dupa incetarea mutarii temporare- pe un post temporar vacant, daca in momentul de fata sunt angajat pe ... (vezi toată discuția)