avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1493 soluții astăzi
Forum Activitate anonim_71

Activitate anonim_71

Nu e cazul meu.Eu am intrebat pentru cineva cunoscut.Intre timp si-a rezolvat problema.
Si daca mostenitorii acestuia nu pot fi gasiti,fiind plecati in strainatate?

raluk0207 a scris:

Nu.
Renunțarea trebuie sa fie exprimată prin declarație notariala.

In urma decesului ambilor parinti in urma cu 35 ani,au ramas 6 copii mostenitori a unei case cu curte de 1200 mp.Patru dintre frati au cazut de acord sa-si vanda partea lor catre al cincilea cu act de vanzare-cumparare intocmit la notar,al saselea frate nu a vrut sa renunte la partea lui din mostenire.Insa nu a facut nici un demers in acest sens,in 35 de ani,intre timp decedand.Are doi copii care nici ei,la randul lor nu au cerut partea de mostenire.In cat timp se poate considera renuntare la mostenire in acest caz?
Tatal nu era trecut in acte ca coproprietar.Actul de vanzare-cumparare s-a facut intre ceilalti frati si doamna respectiva la notar.
Este pensionara din 1996,acum face tratament pentru inima.Insa medicul de familie ii cere de fiecare data cand merge pentru reteta,cuponul in original.Iar daca nu-i aduce cuponul de pensie,nu-i prescrie reteta.cu alte cuvinte,se joaca cu viata femeii!
Este legal ca un doctor de familie sa conditioneze eliberarea unei retete necesara unui bolnav de inima,cu aducerea de catre pensionar a cuponului de pensie in fiecare luna?
Un locatar a facut cerere la administratia blocului pentru a fi scutit de la plata intretinerii pe o perioada nedeterminata ,pe motiv ca pleaca din localitate.In schimb,acest locatar locuieste in continuare,zilnic, impreuna cu doi prieteni in apartament.Asta cam la ce s-ar incadra?
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atata minte ati avut incat nici macar nu v-ati dus la banca pentru a va convinge daca ei v-au contactat?Ce aveti fratilor,va lasati inselati si apoi cereti sfaturi aici.Nu cred ca aveti sanse de recuperare a banilor!
Răspuns la discuția masina blocata de un vecin
Vecinul respectiv nu are dreptul LEGAL sa blocheze masina persoanei respective,nefiind proprietar sau locul de parcare respectiv nu este inchiriat prin abonament de catre acesta!