avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate mihai1957

Activitate mihai1957

buna ziua, sunt asoc proprietari, am facut plangere impotriva rezolutiei procuror pentru scoatere urmarire penala administrator ce refuz sa restituie documentele asociatiei. La judecatorie sector 5 degeaba am spus ca eu solutia procurorului nu a solutionat cauza ca documentele nu au fost restituite, eu am ramas fara ele, parchetul a aplicat numai amenda administrativa. Solutia Judecatoriei a fost respingere plangere, parchtetul a solutionat corect. CE ESTE DE FACUT ? multumesc
multumesc foarte mult
Buna ziua, am probleme in asoc de proprietari cu fostul administrator, care refuza predarea documentelor. Am plans la primarie, la sectia politie - si nu prea am avut rezultat. Faptul ca documentele apartin asoc de proprietari, deci sunt bunurile noastre si el refuza sa le inapoieze, m-a facut sa depun plangere penala pentru abuz de incredere. Lucrurile au inceput sa se miste, in sensul ca cercetarea o face sectia de politie, dar omul meu nu doreste sa colaboreze amiabil. Intrebarea mea este daca sa astept ca organul de cercetare penala sa ia o hotararea (faptele sunt certe demonstrate cu documente si martori, plangerea e depunsa din august 2011) si daca este benefica si o actiune in instanta. multumesc sunteti foarte utili