Buna ziua, am probleme in asoc de proprietari cu fostul administrator, care refuza predarea documentelor. Am plans la primarie, la sectia politie - si nu prea am avut rezultat. Faptul ca documentele apartin asoc de proprietari, deci sunt bunurile noastre si el refuza sa le inapoieze, m-a facut sa depun plangere penala pentru abuz de incredere. Lucrurile au inceput sa se miste, in sensul ca cercetarea o face sectia de politie, dar omul meu nu doreste sa colaboreze amiabil. Intrebarea mea este daca sa astept ca organul de cercetare penala sa ia o hotararea (faptele sunt certe demonstrate cu documente si martori, plangerea e depunsa din august 2011) si daca este benefica si o actiune in instanta. multumesc sunteti foarte utili
incercati sa depuneti o cerere la politie - ca sa vi se comunice stadiul dosarului (pentru a urgenta putin lucrurille)
este prematura o actiune in justitie...
In temeiul prevederilor deciziei nr 3 02.12.2002 RIL promovat de procurorul general al parchetului ICCJ,administratorul de imobil detine calitatea si responsabilitatea de functionar
In situatia in care asociatia de proprietari a desfaurat procedura prealabila,fata de care administratorul nu a inteles sa raspunda,daca ati investit parchetul cu solutionarea spetei se impune sa asteptati concluziile
Nu se justifica sa promovati actiune in instanta ,care oricum va fi suspendata in conditiile in care se va afla ca exista in cercetare o cauza penala intre aceleasi parti