avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plangere impotriva administratorului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plangere impotriva administratorului

AM facut la PARCHET plingere impotriva administratorului asociatiei ptr savirsirea infractiunii prev de art 246 cC.P,art 214 C.P,si art 288 C.P.
DE la parchet mi sa scris ca cele scrise de mine sunt la POLITIE.
IN luna MAI pe lista de plata mia pus penalizare 44 lei si luna IUNIE penalizare 144 lei si pina luna DECEMBRIE 2011 penalizare 144 lei eu am achitat.
RASPUNSUL de la parchet scrie ca ia facut dosar penal pe baza copilor listei de plata xerox.
IN situatia asta la politie voi da declaratie ptr a se face cercetari sa imi rezolve problema cu penalizarile atit voi fii chemat la politie in rest organele se va ocupa de caz fara sa fiu chemat daca se merge in instanta.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:51, 26 Ianuarie 2012
Am inteles ca ati facut plangere, ca vi s-a raspuns, ca..., ati achitat penalizarile calculate de administrator, co o sa mergeti la politie sa dati declaratie...
Totusi care este acum problema, ce intrebati aici pe forum?
Ce nemultumiri aveti cu privire la penalizarile pe care le-ati achitat/
Sau ce nemultumiri aveti fata de administrator?
Sunteti nemultumit de parchet sau de politie?

DIN luna MAI pe lista apare 44 lei,luna IUNIE apare 144 lei,lunile urmatoare penalizarea ramine aceiasi ca in iunie pina in decembrie 2011 nici nu scade nici nu creste.
DE la parchet am primit raspuns ca administratorul asociatiei ii sa facut dosar penal pe baza probelor care le- am anexsat copii dupa cele de liste de la ASOCIATIE lunile MAI si IUNIE si este dosarul pe data de 03.08.2011 la politie si nu am fost chemat pina acum.
VOI da declaratie in situatia ce se va intampla cu administratorul asociatiei si cele 2 liste nu are stampila doar semnatura.
CE se va proceda in final.
Plangere la Parchet impotriva administratorului ??? .... parca nu-mi vine sa cred
Politia face cercetari privind penalizarile la intretinere ???... iar nu cred
Cred ca aveti o problema....... dar nu stiti ce vreti ....si nici noi ..
rain4est a scris:

Politia face cercetari privind penalizarile la intretinere ???... iar nu cred

Da ,politia detine obligatia sa efectueze cercetarea dispusa de procurorul responsabil de caz ,care are obligatia sa analizeze actiunea promovata de proprietar, care sa fie coroborata cu probele si concluziile existente la dosar
Oomiteti aspectul esential ca administratorul de imobil detine responsabilitatea de functionar in temeiul RIL promovat de procurorul general al parchetului ICCJ,iar fapta acestuia de insusire,traficare de bani,valori sau alte titluri pe care le administreaza sau le gestioneaeza ,constituie infractiunea de delapidare
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2012
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala la administrator asociatie silviu35 silviu35 ADMINISTRATORUL de la asociatie la rubrica penalizari luna MAI a bagat 44,76 lei,iar luna iunie suma de 144,8 lei in anul 2011. IN luna august 2011 ia-m facut ... (vezi toată discuția)
Plingere penala silviu35 silviu35 AM facut o plingere penala administratorului de asociatiei,de anul trecut din ianuarie,februarie,martie ,aprilie,si luna mai am avut 44 lei penalizare si in ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva administratorului asociatiei ContSters205948 ContSters205948 AM facu plingere penala administratorului contabil la PROCURATURA PTR ABUZ in serviciu fals in acte..PROCURORUL de servici mia spus vei fii chemat la POLITIE ... (vezi toată discuția)