avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PLINGERE penala la administrator asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PLINGERE penala la administrator asociatie

ADMINISTRATORUL de la asociatie la rubrica penalizari luna MAI a bagat 44,76 lei,iar luna iunie suma de 144,8 lei in anul 2011.
IN luna august 2011 ia-m facut plingere penala.
IN luna aprilie 2012 acest administrator ii se retrage atestatul de administrator contabil de primarie.
PRESEDINTELE face adunarea generala se alege un nou administrator.
PRESEDINTELE mia spus trebuia sa faci scris la asociatie si primeai raspuns si daca nu iti convenea face-ai plingere penala ca daca se constanta la exspertiza ca e totul e in regula platesti tu toate cheltuielile.
EU am anexsat copii xerox la parchet dupa listele de plata cu penalizari.
IN final eu voi plati ceva daca se face verificari.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:03, 17 Martie 2013
Cine a dispus efectuarea expertizei financiar contabile,parchetul?
In situatia in care a fost retras atestatul profesional,pe cale de consecinta autoritatea in drept a analizat activitatea acestuia
Fata de plangerea formulata in august 2011 care sunt concluziile parchetului ?
PARCHETUL a adresato la politie ma chemat pe mine si fostul administrator sa ne ia declaratie si cei de la politie mia spus ca o sa primesti un raspuns de la parchet daca incepe sau nu urmarirea penala.
silviu35 a scris:

daca se constanta la exspertiza ca e totul e in regula platesti tu toate cheltuielile.

in raport de plangerea formulata de dvs la parchet,in ce context presedintele asociatiei a afirmat eventuala dvs obligare la plata "exspertiza" ?

CE vina am eu sa platesc exspertiza si toate cheltuielile ca in primul rind sa o luam logic pina in luna MAI 2011 a stat penalizarea 44,78 lei si luna iunine 144 lei deodata cu 100 ron a pus ca multi care am vb e incorect ce a facut acest administrator si in primul rind sa raspunda si luna iulie a trecut 0,1 leu ilegal ce s-a facut pe liste in primul rind daca era corect dministratorul nu ii ridica atestatul de contabil.
Asociatia de proprietari poate sa va impuna la plata eventual alte obligatii,numai in cazul in care exista o decizie/dispozitie/hotarare a autoritatii competente in solutionarea plangerii formulate de dvs parchet/instanta
Este hazardat a emite opinii in situatia necunoasterii documentelor in cauza
Administratorului de imobil nu i s-a ridicat atestatul de contabil ,ci acela de atestare profesionala in temeiul caruia detinea autoritatea si competenta sa exercite si sa presteze responsabilitatea si calitatea de administrator de imobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala silviu35 silviu35 AM facut o plingere penala administratorului de asociatiei,de anul trecut din ianuarie,februarie,martie ,aprilie,si luna mai am avut 44 lei penalizare si in ... (vezi toată discuția)
Plingere penala ContSters205948 ContSters205948 VREAU sa reclam asociatia de locatari la PARCHET ptr ca sa ia masuri este nereguli la listele de plata anexsez copie xerox cind reclam. (vezi toată discuția)
Plangere impotriva administratorului george15 george15 AM facut la PARCHET plingere impotriva administratorului asociatiei ptr savirsirea infractiunii prev de art 246 cC.P,art 214 C.P,si art 288 C.P. DE la ... (vezi toată discuția)