avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere penala

VREAU sa reclam asociatia de locatari la PARCHET ptr ca sa ia masuri este nereguli la listele de plata anexsez copie xerox cind reclam.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:55, 1 August 2011
in ce constau acele nereguli? ati cerut explicatii in scris?
ADMINISTRATORUL CONTABIL are plingere penala la parchet de la un locatar ca ia dat o adeverinta falsa a lucrat la alta ASOCIATIE.PE lista de plata pe luna MAI scrie total luna 334,05 apoi restanta 291,75 si penalizari 44,76 total general 670,563.LUNA IUNIE total luna 328,05 restanta 375,8 si penalizari 144,8 lei si total general 848,613. am dreptul sa reclam la parchet nu la primarie am copie xerox dupa listele de plata.

Din cele relatate de dvs , nu rezulta savarsirea unor infractiuni , cel putin din faptul ca doar insiruiti niste sume din lista de intretinere.
Cred , ca ar trebui sa explicati mai pe larg situatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie ContSters205948 ContSters205948 LISTELE de plata care se afiseaza la intrarea scarii nu au stampila doar semnatura presedintelui si contabilului.LISTELE nii le incarca in fiecare luna cu ... (vezi toată discuția)
Plingere penala la administrator asociatie silviu35 silviu35 ADMINISTRATORUL de la asociatie la rubrica penalizari luna MAI a bagat 44,76 lei,iar luna iunie suma de 144,8 lei in anul 2011. IN luna august 2011 ia-m facut ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva administratorului george15 george15 AM facut la PARCHET plingere impotriva administratorului asociatiei ptr savirsirea infractiunii prev de art 246 cC.P,art 214 C.P,si art 288 C.P. DE la ... (vezi toată discuția)