avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... solutionare abuz incredere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

solutionare abuz incredere

buna ziua, sunt asoc proprietari, am facut plangere impotriva rezolutiei procuror pentru scoatere urmarire penala administrator ce refuz sa restituie documentele asociatiei. La judecatorie sector 5 degeaba am spus ca eu solutia procurorului nu a solutionat cauza ca documentele nu au fost restituite, eu am ramas fara ele, parchetul a aplicat numai amenda administrativa. Solutia Judecatoriei a fost respingere plangere, parchtetul a solutionat corect. CE ESTE DE FACUT ? multumesc

Alte discuții în legătură

Solutionare plangere impotriva ordonantei procurorului de scoatere de sub urmarire penala jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu o problema. La sfarsitul anului trecut am facut o plangere penala impotriva savarsirii infractiunii de fals ... (vezi toată discuția)
Doua procese pentru acelasi caz...? ramy84 ramy84 Administratorul unei societati comerciale a facut plangere impotriva unei angajate pentru savarsirea infractiunii de delapidare. Cazul a fost trimis spre ... (vezi toată discuția)
Pligere inpotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata tytys tytys dupa o altercatie mai veche in care vecinul meu murdarindu-mi peretele casei , sotia mea i-a spus acestuia sa nu il mai murdareasca iar acesta refuzind a venit ... (vezi toată discuția)