avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate nurhan

Activitate nurhan

art.622 De asemena proprietarul este obligat sa permita folosirea fondului sau pentru efectuarea unor lucrari necesare fondului invecinat.....
vecinul meu a inceput o constructie in anul 2008 si ma dat in judecata in 2014 noul cod civil este valabil?
a scos o schela aeriana care a intrat in proprietatea mea cu circa 1.5m iar toata mizeria a cazut la mine in curte si toate astea fara a imi cere voie! dupa ce am observat nu i-am mai dat voie sa intre in proprietatea mea precizez ca o schela aeriana ca nu atinge pamantul meu doar ca este in curtea mea! intre perete si gardu de hotar este 25 cm! l am rugat sa o faca in proprietatea lui de 25 cm!
vrea sa cofreze stalpi la casa si nu poate

Vreau un avocat sa ma apere contra cost bineinteles din constanta!
Solutia pe scurt: HOTÃRÂRE 30.03.2012 În baza art. 86 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 cu aplicarea art. 3201 alin 7 C.p.p., condamnă inculpatul...... la pedeapsa de 8 luni închisoare. În baza art. 81 C. pen. suspendă condiţionat executarea pedepsei de 8 luni închisoare pe o durata de 2 ani şi 8 luni, termen de incercare stabilit în condiţiile art.82 C. pen. In baza art. 359 C. proc. pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor prev. de art. 83 C. pen. a căror nerespectare determină revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei. În baza art. 71 alin. 2 C. pen. interzice inculpatului exerciţiul drepturilor prev. de art. 64 lit.a teza a doua si lit.b C. pen. În baza art. 71 alin. 5 C. pen. constată suspendată executarea pedepsei accesorii a interzicerii drepturilor prev. de art. 64 lit.a teza a doua si lit.b C.penal pe durata suspendării condiţionate a executarii pedepsei inchisorii. În baza art.189 C. proc. Pen.

Cand mai pot lua permisu de conducere? Cat mai trebuie sa astept? mai pot lua vreodata permisu de conducere? va rog frumos un raspuns.
Va multumesc
Solutie: Admite sesizarea
STATUL ROMÂN PRIN B.N.R. BUCUREªTI : Pârât
a dat statu in judecata pentru ca ia`u confiscat aurul parintilor
ce demersuri se fac sau ce trebuie sa faca in continuare ?
daca se poate un raspuns mai detaliat
În baza art. 86 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 cu aplicarea art. 3201 alin 7 C.p.p., condamnă inculpatul ..... la pedeapsa de 8 luni închisoare. În baza art. 81 C. pen. suspendă condiţionat executarea pedepsei de 8 luni închisoare pe o durata de 2 ani şi 8 luni, termen de incercare stabilit în condiţiile art.82 C. pen. In baza art. 359 C. proc. pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor prev. de art. 83 C. pen. a căror nerespectare determină revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei. În baza art. 71 alin. 2 C. pen. interzice inculpatului exerciţiul drepturilor prev. de art. 64 lit.a teza a doua si lit.b C. pen. În baza art. 71 alin. 5 C. pen. constată suspendată executarea pedepsei accesorii a interzicerii drepturilor prev. de art. 64 lit.a teza a doua si lit.b C.penal pe durata suspendării condiţionate a executarii pedepsei inchisorii.

POATE SA IA PERMISU DE CONDUCERE? SAU NU MAI ARE DREPTUL?