Buna ziua!
Daca stau 2 ani in concediu crestere copil ( mentionez ca am nascut pe 21 dec.2010), acesti 2 ani pe care ii stau cu bebe, se iau in considerare pt. admiterea in barou pt.consilerul juridic cu vechime 5 ani.
Va rog sa ma lamuriti intr-o privinita, si anume : in anul 2010 am avut 2 angajatori, al o firma ci ctr. colectiv de munca, norma intreaga, si la o alta firma cu ctr individual de munca part time. Cel de-al 2 lea angajator mi-a inchis ctr de munca cu data de 1 oct. 2010 in timp ce eram insarcinata in luna a 7a, urmand sa nasc in luna decembrie .Cu data de 1 noiembrie 2010 am intrat in prenatal.
Am intentat proces celui de-al 2 lea angajator, proces castigat cu repunerea in functie, calcularea sumelor de bani ce mi se reveneau.
Bineinteles ca angajatorul mi-a refuzat orice colaborare amiabila dupa castigarea procesului, si o sa recurg la un executor.Numai ca nimeni nu stie cum se calculeaza sumele care mi se cuvin. mi s-a cerut concediile pre si post natal care le-am dus la primul angajator, unii zic ca nu are legatura cu aceste concedii.
Mentionez ca acum sunt in concediu crestere copil, si incepand cu 1 noiembrie 2010 pana in 7 martie 2011 am beneficiat de concediu pre si post natal de la primul angajator.
Care este parerea dvs.? cum trebuie rezolvata aceasta situatie?