avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inchidere ctr. de munca in timp ce eram insarcinata in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inchidere ctr. de munca in timp ce eram insarcinata in luna a 7 a

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti intr-o privinita, si anume : in anul 2010 am avut 2 angajatori, al o firma ci ctr. colectiv de munca, norma intreaga, si la o alta firma cu ctr individual de munca part time. Cel de-al 2 lea angajator mi-a inchis ctr de munca cu data de 1 oct. 2010 in timp ce eram insarcinata in luna a 7a, urmand sa nasc in luna decembrie .Cu data de 1 noiembrie 2010 am intrat in prenatal.
Am intentat proces celui de-al 2 lea angajator, proces castigat cu repunerea in functie, calcularea sumelor de bani ce mi se reveneau.
Bineinteles ca angajatorul mi-a refuzat orice colaborare amiabila dupa castigarea procesului, si o sa recurg la un executor.Numai ca nimeni nu stie cum se calculeaza sumele care mi se cuvin. mi s-a cerut concediile pre si post natal care le-am dus la primul angajator, unii zic ca nu are legatura cu aceste concedii.
Mentionez ca acum sunt in concediu crestere copil, si incepand cu 1 noiembrie 2010 pana in 7 martie 2011 am beneficiat de concediu pre si post natal de la primul angajator.
Care este parerea dvs.? cum trebuie rezolvata aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Incetare ctr si concediu prenatal ramo85 ramo85 Buna ziua, In data de 1 dec ctr meu de munca pe perioada determinata se termina si urmeaza sa nasc in 26 dec. Am stabilit cu un coleg sa ma angajeze pe ... (vezi toată discuția)
Pfa si concediul pre/postnatal ciucasica ciucasica Buna ziua, Sunt PFA din martie 2010. Urmeaza sa nasc pe 1 ianuarie 2011. Am intrat in concediu prenatal in 14 decembrie. Problema este ca mi-am suspendat ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului laura333 laura333 am un baietel care pe 19 oct implineste 2 ani, tb sa nasc un alt baietel in jurul aceleiasi date, intrebarea mea ar fi: daca nasc pe 19 oct, intru direct in ... (vezi toată discuția)