avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA si concediul pre/postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA si concediul pre/postnatal

Buna ziua,

Sunt PFA din martie 2010.
Urmeaza sa nasc pe 1 ianuarie 2011.
Am intrat in concediu prenatal in 14 decembrie.
Problema este ca mi-am suspendat PFA in data de 13 decembrie, si acum mi s-a spus ca nu mai pot beneficia de banii de concediu pre/post natal ( chiar daca eu am cotizat cei 0.85% la sanatate).
Intrebarile ar fi:
1. Daca imi modific concediul cu data de 10 decembrie, pot beneficia de banii pentru concediu pre/post natal?
2. In cazul acordarii banilor pentru concediul de crestere a copilului , are influenta faptul ca am suspendat PFA-ul pe 13 decembrie?
Adica, se poate sa nu mai mi se ia in calcul veniturile realizate ca PFA( sa fie influentat de faptul ca concediul medical l-am luat de pe data de 14 decembrie)?

Multumesc pentru orice informatie oferita.

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pfa cand intru in pre natal/post natal? florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am fost in somaj,intre timp mi-am facut un PFA (am continuitate dupa somaj,perioada nu este intrerupta). 1.Ma intereseaza daca intru in ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare concediu prenatal pfa - situatie speciala ccodarcea ccodarcea buna ziua, Stiu ca pentru a putea beneficia de concediu prenatal ca si PFA, este suficient sa cotizezi cu cei 0.85% din venit cel putin o luna in ultimul ... (vezi toată discuția)
Inchidere ctr. de munca in timp ce eram insarcinata in luna a 7 a nicol teodorescu nicol teodorescu Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o privinita, si anume : in anul 2010 am avut 2 angajatori, al o firma ci ctr. colectiv de munca, norma intreaga, si ... (vezi toată discuția)