avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate bobita_ete

Activitate bobita_ete

buna ziua...lucrez intr-o institutie in care am parte de foarte multe abuzuri in functie,imi sant incalcate drepturi din codul muncii si chiar am fost amenintat ca daca nu ma linistesc sa imi caut dreptatea se vor lua masuri impotriva mea.VA ROG FRUMOS sa-mi spuneti daca la CEDO pot avea dreptul la un avocat din oficiu?dar la TRIBUNALUL MUNCII?VA MULTUMESC ANTICIPAT
lucrez la R.AT.B de foarte mult timp insa de cand m-am mutat la un alt depou,seful de aici mi-a facut multe nedreptati si abuzuri in functie.SE poarta urat de parca institutia i-ar apartine,el fiind sef dinainte de revolutie si si-a format un anumit numar de oameni ai sai pe care ii favorizeaza si care chiar ii comanda dansului dorintele pe care le au legate de functia lor iar seful se conformeaza.SINDICATUL nu ma apara iar la domnul DIRECTOR nu am voie sa merg in audienta ci doar la un consilier al dansului de la care nu am primit un raspuns de 60 de zile .va rog frumos ma puteti sfatui ce cai legale am la indemina impotriva abuzurilor in functie?va multumesc anticipat
Discuție abuz in functie
lucrez la o insitutie RATB in care am suportat tot felul de nedreptati si abuzuri in functie ,din partea sefului meu....de curand am primit un calificativ de care nu sant multumit in timp ce apropiatii sefului desi au avut tot felul de probleme profesionale li s-au acordat calificativul foarte bine.Pentru toate nedreptatile facute de seful meu de-a lungul timpului ,va rog frumos si respectuos sa ma indrumati ce cale sa folosesc pentru a mi se face dreptate.mentionez ca sindicatul nu ma ajuta iar la DOMNUL DIRECTOR nu mi se da voie in audienta .Ce solutii legale as avea la indemina ?va multumesc anticipat