avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1934 soluții astăzi
Forum Activitate Emisary

Activitate Emisary

Am dat peste ceva stiri vechi in care se anunta propunerea unei legi pentru a schimba codul rutier si a face posibil obtinerea unui carnet de conducere la 17 ani.
Sursa : [ link extern ]

Acum intrebarea mea ( ca un necunoscator ) este daca s-a aprobat pana la urma legea, as fi fericit sa imi puteti raspunde.. tyB-)
Răspuns la discuția Angajatul a distrus masina
Multumesc pentru raspunsuri :) , am dat click pe Recomanda, sper sa te ajute cu ceva
Răspuns la discuția Angajatul a distrus masina
Eu l-am chemat sa isi semneze concedierea dar el nu raspunde la telefon, nu pot sa-l contactez, in cazul asta cum as putea sa il convoc pe autorul faptei?
Răspuns la discuția Angajatul a distrus masina
Am vrut sa ii desfac contractul pe motiv indisciplinar( a ramas dator cu banii si am vazut ca a folosit masina mult si nu a batut bonuri ), si multumesc pentru legea 53/2003 , se pare ca inca mai am o sansa sa imi recuperez paguba pe baza contractului de angajare..

Si am observat ca trebuie sa ii dau un preaviz de 20 de zile inainte de desfacerea contractului , nu exista alta cale? doresc doar sa fiu informat, maine oricum am sa ma duc la avocat.
Răspuns la discuția Angajatul a distrus masina
Exista controlul tehnic al masinii inainte de predare, din prostie nu am facut nimic ce tine de zgarieturi, oricum asta sa fie cea mai mica problema, in principal starea masinii conteaza, deci da, am dovada ca masina era in stare perfecta inainte de predare
Buna ziua,


Va rog sa ma ajutati cu un sfat, am angajat de 1 luna si jumatate un sofer pe TAXI, in aceasta perioada a adus stricaciuni masinii, zgarieturi in urma unor frecari precum si unele probleme tehnice, din cauza unui sofat total impropriu.Chiar inaintea de a da masina, inainte de inceperea activitatii am facut o revizie tehnica si totul a fost in stare perfecta.
Ce nu pot dovedi este faptul ca a folosit singur masina, desi era angajat doar pentru 4 ore pe zi, masina era la el 24h/24h, acum vreau sa ii desfac contractul de munca dar se pare ca nu pot fiindca el nu este prezent sa semneze pentru luarea la cunostinta.

Va rog sa imi spuneti daca am sanse sa-mi recuperez paguba si ce ati face in cazul meu...


Multumesc!