Pot verifica daca a fost atacata in termenul de 20 zile?
Decizia a venit in data de 28.09.2015...pana acum nu a venit nimic...in cat timp trebuie sa fiu instiintat?
Va multumesc
Pot verifica daca a fost atacata in termenul de 20 zile?
Decizia a venit in data de 28.09.2015...pana acum nu a venit nimic...cat timp trebuie sa fiu instiintat?
Va multumesc
Buna ziua si La multi ani!
Am primit aceasta ordonanta art.315 alin.(1) lit.b),alin 5 Cpp,rap.la art.16 ,alin.1,lit.a Cpp.
Mai poate urma ceva dupa ce termenul expira de 20 zile?
Si daca pot face ceva dupa ce termenul expira
Sunt deacord...numai ca nu am primit dovada ca pierdut procesul de la judecatorie.Eu am fost la Pol si am vrut sa preadau permisul..in urma cu 2 ani.dar au specificat ca trebuie sa vin cu o dovada scrisa...eu ce sa fac daca nu am primit nimic de la judecatorie sa ma pot duce cu acea dovada la Politie..Pe internet scrie ca am perdut ...asta au vazut si cei de la Pol...ce vina am eu ca nu am primit nimic
In anul 2009 am incalcat regurile de circulatie...am fost prin de aparatul radar cu viteza de 110 km/h.
Am facut contestatie si in urma procesului am pierdut.
Nu am fost informat nici in ziua de azi scris...de catre judecatorie ca am pierdut acel proces.. Pe internet apare ca am pierdut procesul...dar scris nu am primit nimic.
Eu am venit de nenumarate ori la Serviciul Rutier sa dau permisul de conducere dar nu a fost primit pentru ca nu aveau o decizie scrisa.
In urma cu 2 zile am primit o instiitare de la Servicul Rutier ca trebuie sa predau permisul de conducere si am o suspendare de 120 zile.
Nu cunosc legea f bine va rog sa ma informati corect daca dupa lege este normal sa primesc o pedeapsa asa mare...in conditiile in care eu la acel moment trebuia sa predau permisul pentru 30 zile.