avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordonanta de clasare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordonanta de clasare

Buna ziua si La multi ani!
Am primit aceasta ordonanta art.315 alin.(1) lit.b),alin 5 Cpp,rap.la art.16 ,alin.1,lit.a Cpp.
Mai poate urma ceva dupa ce termenul expira de 20 zile?
Si daca pot face ceva dupa ce termenul expira

Va multumesc
Nu, trebuie sa o atacati in termen la procurorul ierarhic superior.
Si daca nu este atacata in termen ce se intampla si cum poate fi verificat daca a fost atacata in termen?
Doresc sa stiu daca se poate ataca aceasta decizie dupa termenul de 20 zile si cum poate fi verficata daca a fost atacata in acest termen de 20 zile?
Ce calitate aveti in dosar?
Eu sunt cel parat

Alte discuții în legătură

Pot face plangere cf. art. 339 din cpp impotriva ordonantei de clasare cf. art. 289 (1)(2) din cpp? eusaisapte eusaisapte Pot face plangere cf. art. 339 din CPP impotriva ordonantei de clasare cf. art. 289 din CPP? Aceasta este solutia procurorului... :) Art. 339 din CPP se ... (vezi toată discuția)
Plangere împotriva ordonanței de renunțare la urmărirea penală Laelia Laelia Am formulat o plângere împotriva Ordonanței de renunțare la urmărea penală în temeiul art 339 (4) Cpp. iar soluția prim-procurorului a fost de ... (vezi toată discuția)
Articol cod procedura penala Just-drept Just-drept De la 1 februarie stiu ca s-a modificat NCPP,si doresc sa stiu daca mai e valabile aceleasi articole din vechiul cod de procedura penala. In fapt inainte era ... (vezi toată discuția)