dap, din pacate ai dreptate! :(
incearca, n-are moarte, poa te legi de suma incerta si poa chiar derizorie (in lipsa unei constituiri de parte civila) care stabileste prejudiciul... o eventuala disproportie vadita intre bunul sechestrat si poa ca omul tau are surse de venit ce pot asigura fara probleme acoperirea prej-ului...
am in prezent o poprire pe o suma de 800 mii ron si un prej de 200 mii... nimeni nu imi da macar diferenta pana la sentinta... desi in dos mai sunt multi care au recunoscut sav faptei si li s-a stabilit rasp in solidar cu ceilalti dar si prej cauzat de activit lor directa...
morile de vant sunt rare azi, tre sa le cauti pe la Strassburg sa te bati cu ele :))
exista fapta penala=exista prejudiciu
prezumtia de nevinovatie pe fapta=incertitudine cu privire la prejudiciu, pana la interventia unei hot. def.
exista un prejudiciu=te judeci cu cadastru numai pe procedura de inscriere!
asadar, cel putin asa cred eu: scapi de sechestru la ivirea unei rezolutii de NUP sau SUP (greu de crezut in speta ta) sau a unei hot. a instantei...
sorry!
pe actele efectuate de procurorul de caz discuti cu prim proc si mai departe pe instanta (art. 278...etc) sau, daca te tin picioarele, dovedesti prejudicierea directa a clientului tau prin savarsirea unui abuz din partea functionarului...
mult succes!