avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate alex808

Activitate alex808

Va multumesc, asa banuiam si eu dar ca sa fiu sigur vroiam raspunsul unui specialist!
Buna ziua. Ce obligatii pe linie de ITM si dreptul muncii are o firma noua si fara angajati?Trebuie intocmit Regulament Intern, sau alte documente?
BUna ziua. Ce obligatii are un SRL nou infiintat din punct de vedere al sanatatii si securitatii in munca? Firma nu are salariati.

Daca voi angaja o persoana se schimba datele problemei? Exista diferente intre o persoana angajata full-time si una part-time din punct de vedere al obligatiilor SSM si ISU?
Sunt parte intr-un proces in faza de recurs si doresc sa renunt la domiciliul ales la avocat si sa primesc comunicarile instantei la domiciliul meu. Cum trebuie sa procedez, practic? Multumesc.
Am un contract de asistenta juridica incheiat cu un avocat pt reprezentare in instanta.
Nu se specifica nicaieri in contract modalitatea prin care pot renunta la serviiciile avocatului (reziliere, etc).
In aceasta situatie cum pot proceda pt. a renunta la contractul respectiv avand in vedere ca sunt nemultumit de prestatia avocatului? Sunt obligat sa pastrez avocatul pana la sfarsitului procesului in fond si in faza de atac? Trebuie sa mai platesc avocatului vreo suma in conditiile in care procesul se afla in faza de fond iar acesta si-a incasat onorariul pt aceasta faza? Mentionez ca in contract este trecut onorariul avocatului separat pt. faza de fond si faza de atac. De asemenea este mentionat un onorariu de succes.

Daca pierd initial in faza de fond , dar fac recurs si castig recursul reprezentat fiind de alt avocat, primul avocat are dreptul la onorariul de succes mentionat in contractul incheiat cu dansul?

Multumesc.