avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntarea la domiciliul ales
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntarea la domiciliul ales

Sunt parte intr-un proces in faza de recurs si doresc sa renunt la domiciliul ales la avocat si sa primesc comunicarile instantei la domiciliul meu. Cum trebuie sa procedez, practic? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:24, 7 Octombrie 2013
Faceti o cerere in care aratati ca subsemnatul, in calitate de... in dosarul... instiintati instanta de schimbarea adresei de comunicare.
Pentru ca rar se iau la bani marunti dosarele, trebuie sa il urmariti pe mai departe sau sa discutati cu avocatul sa va instiintele de actele primite la cabinetul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare trimisa la adresa gresita , repercusiuni proaste AlexaDankloff AlexaDankloff Ma numesc Alexandra.Am avut pe rol un proces reincredintare custodie minor.Proces inceput in 2008 si trecut prin mainile a trei avocati.Proces care s-a ... (vezi toată discuția)
Nulitate recurs civil? dandanaua dandanaua Am declarat recurs impotriva unei sentinte nesusceptibile de apel, dupa doua saptamani de la pronuntare, deci inainte cu cateva zile de aparitia hotararii ... (vezi toată discuția)
Formulare recurs stefancerbu stefancerbu Ce se poate face,daca nu ai primit hotararea instantei acasa,si care sant pasii de urmat pentru a putea beneficia de recurs?multumesc (vezi toată discuția)