adriana olteanu a scris:
Formulati o cerere de comunicare a hotararii la adresa corecta care
a fost indicata pe parcursul procesului. Indicati in cerere data de la care v-ati ales acel domiciliul procesual.
De la data comunicarii hotararrii incepe sa curga termenul de 15 zile pentru formularea unui eventual recurs.
Daca nu este formulat recurs, puteti legaliza si investi hotararea.
Stimata doamna avocat,
In hotararea ce o avem acum , stampilata si numai buna de pus in rama scrie doar definitiv.Asta pentru ca avocata ce m-a reprezentat a spus ca n-a putut face nimic ca sa fie legalizata si irevocabil.Hotararea a fost pronuntata in sedinta publica la data de 30 -09-2010. Pe stampila unde se mentioneaza "definitiv " scrie data : 26 -10-2010 si mai scrie cu recurs. Mentionez ca peroada pentru recurs este de 15 zile. Eu am primit-o pe mail pe 02 martie 2011 iar din cate stiu el n-a facut niciun fel de recurs pana acum.
Daca a trecut mai bine de 8 luni mai pot face ceva? Avocata mea spune ca el are termen de recurs nelimitat pentru ca n-a primit acea comunicare. Fiind trimisa la o adresa la care el nu mai locuia de cel putin 1 an de zile , actualii proprietari au trimis-o inapoi la judecatorie cu mentiunea "nu mai locuieste la adresa ".
Deci el practic n-a intrat in posesia ei.Stie de ce a comunicat instanta pentru ca i-am comunicat eu la telefon.Nici macar o adresa unde sa ii trimit o copie a e-mailului nu am . Sa ii trimit mamei lui? Ea locuieste la 120 km distanta si am inteles ca nu se vad prea des.El locuind in Bucuresti nici macar n-a cadaticsit sa se duca la avocata lui sa-si ridice hotararea.
Dar eu ce fac in situatia aceasta?:((