Buna ziua ,ma poate lamuri si pe mine cineva daca se poate,se poate ataca definitiva si irevocabila in instanta?
Si sa fiu un pic mai expilicita "termenul de a face recurs sa scurs deci a devenit definitiva si irevocabila bun ,eu am fost de am dus comunicarea la partea adversa sa zic asa si am facut un proces verbal precum ca a primit comunicarea,ca acum sa ma trezesc ca nu o pot face definitiva si irevocabila pentru ca tribunalul nu a trimis-o la cabinetul doamnei desi toate comunicarile veneau pe adresa mea nu stiu din ce motive ,pe scurt ce pot face eu in situatia asta Multumesc .
Hotararile date in recurs nu se comunica.
Prin urmare, hotararea ar fi trebuit legalizata/investita si fara dovada de comunicare a hotararii.
Daca instanta nu va da hotararea cu mentiunea definitiva si irevocabila solicitati sa se faca recomunicarea hotararii la adresa de domiciliu a partii adverse si la adresa cabinetului de avocat si abia apoi vi se va elibera hot.
Comunicarea hotararii nu o faceti dvs , ci instanta de judecata .. prin urmare, trebuie sa fiti sigura ca partea adversa nu a declarat recurs .. intrucat termenul de recurs curge de la comunicarea hotararii de catre instanta de judecata.
Va rog,un sfat....
mihai251979
Buna ziua! Am castigat de curand procesul inpotriva fostului patron care a refuzat sa-mi plateasca drepturile salariale.Recent am primit hotararea tribunalului ... (vezi toată discuția)