avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termene de comunicare a hotararilor judecatoresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termene de comunicare a hotararilor judecatoresti

Buna ziua,

In urma cu cateva luni am avut un proces a carui rezultat a fost in favoarea mea, castigandu-l! Comunicarea privind hotararea instantei mie mi-a parvenit la o data, in timp ce partii adverse la o alta. Este normal sa fie asa? :-/Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 13:21, 5 Aprilie 2007
da e normal si pentru fiecare termneul pentru calea de atac curge de la data la care el a primit sentinta.......
pai nu locuiti in aceeasi casa.... asa ca posta ......nu merge la fel, si poate pe el nu l-au gasit acasa.....etc
Singura problema ar fi, ca pentru adversarul meu termenul inca curge, in timp ce pentru mine este definitiv si irevocabil! Daca hotararea s-ar fi comunicat in acelasi timp amandurora, acum fiecare din noi am fi stiut ca hotararea este finala. Apare undeva reglementat acest lucru? Normal in cat timp dupa redactare, se dispune hotararea?
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2007
Costty, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
l-ar ajuta cu ce?:-/
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Definitiva si irevocabila ContSters163632 ContSters163632 Buna ziua ,ma poate lamuri si pe mine cineva daca se poate,se poate ataca definitiva si irevocabila in instanta? Si sa fiu un pic mai expilicita \"termenul de ... (vezi toată discuția)
Instantele de judecata si ordinea acestora hopeless1 hopeless1 as dori sa fiu si eu lamurita cu acest aspect va rog frumos. am cam inteles dar lamurita tot nu sunt. stiu ca sunt trei instante care ar trebui sa judece un ... (vezi toată discuția)
Termen de exercitare a caii revizuirii avvaslui avvaslui As dori opini in ceea ce priveste momentul de la care se calculeaza termenul de o luna pentru revizuire. Astfel, impotriva unei decizii din apel s-a formulat ... (vezi toată discuția)