avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog,un sfat....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog,un sfat....

Buna ziua! Am castigat de curand procesul inpotriva fostului patron care a refuzat sa-mi plateasca drepturile salariale.Recent am primit hotararea tribunalului care obliga parata sa -mi plateasca drepturile salariale si indemnizatia pentru concediu de odihna ,aferente anului respectiv.Termenul de recurs a expirat,iar cand am contactat societatea mi-au spus ca ei nu au primit nici o comunicare la sediul firmei.Ca o paranteza,tin sa precizez ca decizia de concediere a fost expediata de societate de la o alta adresa (unde se afla si in prezent) decat cea din registrul comertului.M-au rugat sa le trimit prin fax aceasta hotarare ,pe langa aceasta am trimis si o cerere scrisa si semnata de mine,in care le-am cerut ca in baza acestei hotarari ,in termen de 15 zile sa-mi trimita drepturile respective in cont.Au trecut si cele 15 zile ,ei nu raspund la telef iar banii nu sunt in cont.Pentru a apela la un executor ,ce acte trebuie sa prezint acestuia? Trebuie copie legalizata de pe hotarare, cu mentiunea definitiva si irevocabila de la arhiva tribunalului?Pot trimite executorului prin fax documentele necesare(locuiesc la 300km de localitatea unde se afla societatea)? Va multumesc mult! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:35, 23 Iunie 2010
Mergeti la tribunalul care a pronuntat hotararea pentru legalizare. Executarea se poate face de un executor din orasul dv. daca solicitati ca modalitate de executare poprirea.
daca nu exista dovada de comunicare la dosar catre firma, se face recomunicarea catre ei si din nou curge termenul de recurs. recursul e de 10 zile de la comunicare, prin urmare, nu stiu ce ati inteles prin termeul de recurs a tecut de mult
daca insa la dosar figureaza ca si comunicat si s-a scurs termenul de recurs, atunci puteti sa o legalizati cu formula definitiva si irevocabila. Hotararile jud. nu se legalizeaza la notar , ci doar la instanta care a emis-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare delia_h2006 delia_h2006 eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim civil,dar nu reusim sa legalizam sentinta lui de divort.divortul dintre el si fosta sotie a fost de comun ... (vezi toată discuția)
Executare silita drepturi salariale Noname2011 Noname2011 Am dat in judecata o firma ptr nerespectarea drepturilor salariale. Dupa prima infatisare la proces mi-am recapatat drepturile salariale insa am cerut si ... (vezi toată discuția)
Termen recurs rosu gheorghe rosu gheorghe Am castigat un proces in \\"Contencios administrativ\\" si dupa comunicare s-a constatat o eroare materiala in dispozitivul hotararii. Probabil instanta s-a ... (vezi toată discuția)