Si in legatura cu bunurile din apartament. De exemplu mobila ,cum evit sa raman fara ea ...sau pt persoane mai ingenioase cum pot evita sa nu ma trezesc cu o mobila mult mai veche in casa si sa mi se spuna ca este a mea . (Traim in Romania) .(Sa zicem ca la electronice si electrocasnice exista facturi dar la mobila nu am ...)
Buna seara , as dori sa imi inchiriez apartamentul si sa fie totul legal . Vreau sa va intreb ce documente imi trebuiesc si de unde pot face rost de un contract de inchiriere. Tot odata mentionez ca apartamentul este mobilat si nu vreau sa ma trezesc ca mobila "a disparut" , si in caz ca nu platesc intretinerea si restul datoriilor sa ii pot da afara sau sa imi pot recupera orice prejudiciu. Multumesc.Contractul de preferat as dorii sa fie pe perioada nedeterminata si sa poata fii incheiat la solicitarea mea.
buna seara.as dori si eu niste informatii in legatura cu un accident. Un prieten mi-a imprumutat masina si eu am facut explozie la cauciuc si am intrat intr-o masina parcata pe partea dreapta..iar acum ''prietenul meu''adica proprietarul masinii ar vrea sa ma dea in judecata pt distrugeri de bunuri sau ceva de genul....ce se poate intampla...astept raspuns.multumesc mult