avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

buna seara.as dori si eu niste informatii in legatura cu un accident. Un prieten mi-a imprumutat masina si eu am facut explozie la cauciuc si am intrat intr-o masina parcata pe partea dreapta..iar acum ''prietenul meu''adica proprietarul masinii ar vrea sa ma dea in judecata pt distrugeri de bunuri sau ceva de genul....ce se poate intampla...astept raspuns.multumesc mult

Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
daredevilvio, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 08:34, 11 Martie 2012
Depinde de CASCO, altfel sunteti bun de plata.
nu avea casco..si daca nu am posibilitati pt ai repara masina?ce pot sa patesc?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
daredevilvio, utilizator
Isi va repara masina singur, iar in baza PV de la politie din care reiese ca sunteti vinovat si a devizului de reparatie, prietenul dvs. va solicita executarea siilita a sumei datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca - blocare dosar pentru contestatie pv ??? se poate? foox foox Buna ziua. In urma cu aprox 10 zile, am fost lovit de o cucoana. Eu in loc sa virez la drapta am virat la stanga am patruns pe un drum prioritar in ideea de a ... (vezi toată discuția)
Accident auto anamariamed anamariamed Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto. Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)