avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate monica75

Activitate monica75

As dori sa stiu ce masuri se pot lua impotriva cuiva care te ameninta ca iti face rau, acea persoana este cetatean strain.
cum isi poate vedea copilul,tatal la el acasa,in situatia in care femeia cu care el locuieste nu este deacord ca el sa i-a legatura cu copilul. ce pot face eu ca mama ,ca copilul meu sa-SI VADA TATAL? TATAL ESTE BOLNAV SI SE REFACE DUPA O BOALA GRAVA.
Am avut o relatie de 17 ani cu un cetatean strain, as dori sa stiu ,in urma noilor reglementari daca am dreptul la ceva in urma unei despartiri?
Vreau sa stiu daca copilul meu poate beneficia de pensie alimentara in situatia in care tatal este cetatean strain ,in alta tara,si este bolnav in spital. Nu am fost casatoriti,iar copilul este recunoscut. Multumesc
am un copil de 7 ani,rezultat in urma unei relatii de17 ani cu un cetatean turc(nu am fost casatoriti),copilul este recunoscut si ii poarta numele.Tatal,este grav bolnav, in spital in tara lui,iar fam.luinu e de acord ca noi sa-l vedem.Ce putem face in acest sens?Ar mai fi o problema,as dori incredintarea copilului pt ca in acest moment nici pasaport nu pot sa-i fac decat cu acordul tatalui.Se poate acest lucru in situatia in care tatal e inconstient? Ce pot face? Multumesc.