Buna Ziua in primul rand!
As dori cateva lamuriri daca se poate, nu stiu daca am pus bine postul aici sau trebuia in alta parte, sunt angajat de curand la o firma in domeniu IT , postul ar trebui sa fie IT developer , mi s`a spus ca nu exista corespondent in codul muncii sau ceva de genul acesta, nu cunosc aceste probleme .. am incercat sa caut pe net cate ceva dar e inutul atata timp cat nu citesc cam toata sectiunea de articole .. cel putzin asa am realizat!Intrebarea mea este : Daca eu sunt angajat pe domeniu IT ca IT developer mi s`a spus ca in cartea de munca scrie ceva de genu operator lalal ceva care nu are legatura cu ceea ce fac ... in plus mi s-a spus ca este corespondentul la "Operator IT" ceea ce ma dezamageste pt ca operator it = operator PC si nu imi convine ca ceea ce fac aici nu e operare PC , deasemenea mai doresc daca se poate cateva informatii in legatura cu eliberarea cartii de munca .. la ce perioada dupa angajare .. au trecut peste 4 luni si eu nici copia dupa contractul de munca nu am vazut-o!
Deci daca se poate sa ma lamureasca cineva pt functia de IT developer sau Administrator system linux .. ce cerespondent are ... un link cu ceva informatii detaliate ...ceva macar .
Nu am stiut unde sa apelez si am incercat pe acest forum!Vreau cateva lamuriri sa stiu in ce stadiu ma aflu!