avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate Heph

Activitate Heph

Buna Ziua in primul rand!
As dori cateva lamuriri daca se poate, nu stiu daca am pus bine postul aici sau trebuia in alta parte, sunt angajat de curand la o firma in domeniu IT , postul ar trebui sa fie IT developer , mi s`a spus ca nu exista corespondent in codul muncii sau ceva de genul acesta, nu cunosc aceste probleme .. am incercat sa caut pe net cate ceva dar e inutul atata timp cat nu citesc cam toata sectiunea de articole .. cel putzin asa am realizat!Intrebarea mea este : Daca eu sunt angajat pe domeniu IT ca IT developer mi s`a spus ca in cartea de munca scrie ceva de genu operator lalal ceva care nu are legatura cu ceea ce fac ... in plus mi s-a spus ca este corespondentul la "Operator IT" ceea ce ma dezamageste pt ca operator it = operator PC si nu imi convine ca ceea ce fac aici nu e operare PC , deasemenea mai doresc daca se poate cateva informatii in legatura cu eliberarea cartii de munca .. la ce perioada dupa angajare .. au trecut peste 4 luni si eu nici copia dupa contractul de munca nu am vazut-o!
Deci daca se poate sa ma lamureasca cineva pt functia de IT developer sau Administrator system linux .. ce cerespondent are ... un link cu ceva informatii detaliate ...ceva macar .
Nu am stiut unde sa apelez si am incercat pe acest forum!Vreau cateva lamuriri sa stiu in ce stadiu ma aflu!