Buna Ziua in primul rand!
As dori cateva lamuriri daca se poate, nu stiu daca am pus bine postul aici sau trebuia in alta parte, sunt angajat de curand la o firma in domeniu IT , postul ar trebui sa fie IT developer , mi s`a spus ca nu exista corespondent in codul muncii sau ceva de genul acesta, nu cunosc aceste probleme .. am incercat sa caut pe net cate ceva dar e inutul atata timp cat nu citesc cam toata sectiunea de articole .. cel putzin asa am realizat!Intrebarea mea este : Daca eu sunt angajat pe domeniu IT ca IT developer mi s`a spus ca in cartea de munca scrie ceva de genu operator lalal ceva care nu are legatura cu ceea ce fac ... in plus mi s-a spus ca este corespondentul la "Operator IT" ceea ce ma dezamageste pt ca operator it = operator PC si nu imi convine ca ceea ce fac aici nu e operare PC , deasemenea mai doresc daca se poate cateva informatii in legatura cu eliberarea cartii de munca .. la ce perioada dupa angajare .. au trecut peste 4 luni si eu nici copia dupa contractul de munca nu am vazut-o!
Deci daca se poate sa ma lamureasca cineva pt functia de IT developer sau Administrator system linux .. ce cerespondent are ... un link cu ceva informatii detaliate ...ceva macar .
Nu am stiut unde sa apelez si am incercat pe acest forum!Vreau cateva lamuriri sa stiu in ce stadiu ma aflu!
cauta pe avocatnet cor clasificarea ocupatiilor din romania. ar trebui sa gasesti ceva care macar sa se apropie de ceea ce vrei tu.
daca functia specificata in cim nu se regaseste in cor nu poate fi operata in carnetul de munca. un exemplar al contractului individual de munca, inregistrat la ITM ar fi trebuit sa ti se dea si tie.;)
dupa inregistrarea cim la ITM, un exemplar se opreste de catre inspectorul de care apartine firma, un exemplar la angajator si un exemplar la angajat. Daca vrei sa te interesezi daca intr-adevar s-a inregistrat un cim pe numele tau la ITm, te duci la ITM de care apartii cu CUI-ul firmei la care lucrezi si acolo poti intreba la relatii cu publicul la ce inspector este firma , iar apoi il intrebi pe acesta daca ai sau nu contract.
Pentru a rezolva ori ce DUBIU vezi Ministerul Munci si daca poti chair apeleazai si vei fi satisfact, daca vei putea vorbi cu o persoana competenta. Dar fa asa , ei eu solutia sigura pentru cazul tau,. spor la munca si numai bine pa
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Resurse umane
carmen_danciu
Buna ziua . Va rog sa-mi spuneti daca pentru a transmite revisalul poti sa ai calitatea de manager resurse umane sau trebuie sa fii neaparat inspector resurse ... (vezi toată discuția)