avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RESURSE UMANE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RESURSE UMANE

Buna ziua . Va rog sa-mi spuneti daca pentru a transmite revisalul poti sa ai calitatea de manager resurse umane sau trebuie sa fii neaparat inspector resurse umane .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen.balan1967@yahoo.com , utilizator 09:27, 1 Iunie 2011
Nu exista niciun fel de impunere legislativa a incadrarii pe o anumita functie a persoanei care opereaza in Revisal.
HOTÃRÂRE Nr. 500 din 18 mai 2011
privind registrul general de evidenţă a salariaţilor

Art. 2
(5) Completarea şi transmiterea registrului se fac de către una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisă de către angajator.

Nota: HG 500/2011 va intra in vigoare incepand cu 01 August 2011.
Multumesc pentru raspuns, dar sunt zvonuri ca in viitor asa se va proceda si nu vreau sa raman in urma.
au fost tot felul de zvonuri..deocamdata, in forma in care a aparut HG 500/2011, este suficienta o nominalizare prin decizie scrisa a oricarei persoane(angajata).
Aceasta decizie e doar nota interna sau trebuie transmisa undeva?

Alte discuții în legătură

Revisal - cine poate depune? liliigretz liliigretz Buna ziua, O societate cu 6 angajati, din care unul este contabil (angajat cu contract individual de munca cu 2 ore/zi), poate acesta sa opereze in ... (vezi toată discuția)
Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
I.t.m. si revisalul poolmat poolmat TREBUIE SA ANGAJEZ PE CINEVA SPECIAL PENTRU A-MI TRANSMITE DATELE LA I.T.M. ? SAU POT SI SINGUR ,DEJI NU AM CURSURILE DE INPECTOR DE RESURSE UMANE ? MENTIONEZ ... (vezi toată discuția)