avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RESURSE UMANE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RESURSE UMANE

Buna ziua . Va rog sa-mi spuneti daca pentru a transmite revisalul poti sa ai calitatea de manager resurse umane sau trebuie sa fii neaparat inspector resurse umane .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen.balan1967@yahoo.com , utilizator 09:27, 1 Iunie 2011

Este pur si simplu o decizie a angajatorului, care nu se depune niciunde.
Aceasta trebuie prezentata la cererea inspectorilor ITM pentru a face dovada ca aveti o persoana desemnata pentru a lucra cu registrul.
Prin decizie angajator dar poate fi si anexa la CIM, modificarea (prin cumul de functii) a elementului (X)-ocupatia, si conform COR, ca inspector Resurse Umane... trebuie cursuri.
Pun pariu ca asa va fi.
Poate juristii ne pot lamuri cu acest lucru, dar nu ma va mira ca legea nu va fi respectata chiar de legiuitor.
Contabil la firma dar...si... moasa comunala, servicii garantate si la timp...
m-am ocupat de RU, operator PC, depanator IT, persoana desemnata activitatea auto, registratura, secretariat, intendent, imputernicit, semnatura normala, semnatura digitala, acarul paun. La toate am cate un certificat, cate o decizie, doar la ultima, "acarul" s-a pricopsit mereu cu o sticla de "J B", data de patron, bauta cu el, ca am mai scapat de un control...
Mai sunt si momente... bune.
Trebuie atasata la dosarul salariatulu - obligatoriu, dupa ultimele prevederi - si un exemplar inmanat angajatului, cu semnatuara de primire. Eu asa procedez ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - cine poate depune? liliigretz liliigretz Buna ziua, O societate cu 6 angajati, din care unul este contabil (angajat cu contract individual de munca cu 2 ore/zi), poate acesta sa opereze in ... (vezi toată discuția)
Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
I.t.m. si revisalul poolmat poolmat TREBUIE SA ANGAJEZ PE CINEVA SPECIAL PENTRU A-MI TRANSMITE DATELE LA I.T.M. ? SAU POT SI SINGUR ,DEJI NU AM CURSURILE DE INPECTOR DE RESURSE UMANE ? MENTIONEZ ... (vezi toată discuția)