avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelaaldeam

Activitate mihaelaaldeam

Pai nu am cum deoarece actul in original este la societatea creditoare,in primul rand,s-a intamplat acum 7 ani..acum 7 ani a fost facuta hartia aceea de mana si nu stiu ce trebuie sa fac...cum sa rezolv situatia..nici nu stiu daca societatea mai are activitate.Ce ma sfatuiti sa fac in situatia asta?Fara acel document nu pot sa fac nimic..Hartia a fost facuta pentru siguranta agentului de vanzari ca isi recupereaza banii..
este vorba de 1 ha de padure,bunicul nu mai traia,iar gajul nu a fost cu deposedare..va intreb pentru ca mama vrea sa imi treaca aceasta suprafata pe numele meu..
imi cer scuze de exprimare..da am constituit un gaj asupra bunului al carui titlu de proprietate il aveam..va intreb daca este legal deoarece titlul de proprietate este pe numele bunicului meu..
Am avut o factura neachitata catre o societate care comercializeaza materiale de constructii,societatea mea a intrat in insolventa si singurul lucru care il aveam atunci era un titlu de proprietate pe numele bunicului meu pe care l-am pus gaj.Am facut o hartie de mana fara notar in numele societatii pe care o reprezentam in prezenta unui agent de vanzari si atat.Este legal?
Va multumesc,mult!
Am incetat sa mai lucrez din octombrie 2010.Mai pot face ceva?Am fost la ITM si mi-au spus sa fac plangere la Tribunal,la Litigii de munca.
In anul 2009,luna aprilie, m-am angajat la o societate pentru a-i intocmi contabilitatea primara cu jumatate de norma,lucrand fara contract de munca.In luna martie anul urmator societatea a ramas temporar fara vanzatoare si mi s-a propus sa ii tin locul acesteia pana la intoarcere si sa lucrez cu norma intreaga.Am lucrat asa pana in luna octombrie fara sa mi si faca contract de munca chiar daca am adus vorba despre asta in nenumarate randuri.As putea acum sa actionez in judecata societatea?Nu vreau decat sa mi se faca angajarea din urma.Am martori si mai ales scrisul si semnatura mea in actele contabile plus faptul ca semnam pe facturile distribuitorilor la fiecare livrare de marfa.Va multumesc!
Va multumesc!
In anul 2003,am deschis o societate care mergea destul de bine,dar fiind tanara si lipsita de experienta am facut si multe greseli una din ele fiind aceea ca nu am inregistrat actele in contabilitate la timp.In urma unui control al Garzii Financiare s-a dovedit acest lucru,am fost acuzata de sustragerea de la plata impozitului si am primit o condamnare de 2 ani si 6 luni cu suspendare in aprilie 2005.Ce trebuie sa fac pentru reabilitare?Multumesc!