avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conditii de reabilitare in cazul condamnarii cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conditii de reabilitare in cazul condamnarii cu suspendare

In anul 2003,am deschis o societate care mergea destul de bine,dar fiind tanara si lipsita de experienta am facut si multe greseli una din ele fiind aceea ca nu am inregistrat actele in contabilitate la timp.In urma unui control al Garzii Financiare s-a dovedit acest lucru,am fost acuzata de sustragerea de la plata impozitului si am primit o condamnare de 2 ani si 6 luni cu suspendare in aprilie 2005.Ce trebuie sa fac pentru reabilitare?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelaaldeam , utilizator 18:24, 13 Martie 2012
Art. 86

Reabilitarea în cazul suspendării condiţionate a executării pedepsei

Dacă condamnatul nu a săvârşit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei în baza art. 83 şi 84, el este reabilitat de drept.

mergeti si scoateti un cazier si probabil veti constata ca e curat.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce termen sunt reabilitat de drept? gaby1988 gaby1988 in iunie 2009 am fost condamnat la 3 luni de inchisoare cu suspendare si 2 ani si 3 luni de incercare pentru conducere fara permis.va rog sa imi spuneti cand o ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar ContSters235208 ContSters235208 buna,am fost condamnat la 8 luni cu suspendare la regimul circulatie ,anularea permisului,350 lei cheltuieli judecata,a trecut 1 an de la sentinta ... (vezi toată discuția)
Cazier euTU euTU Buna ziua, am o intrebare la care va solicit un raspuns cat mai concludent. In anul 2010 luna martie am fost condamnat la 3 ani cu suspendare. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)