avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier judiciar

buna,am fost condamnat la 8 luni cu suspendare la regimul circulatie ,anularea permisului,350 lei cheltuieli judecata,a trecut 1 an de la sentinta definitiva,cazierul e curat acum?ma pot angaja undeva ?sau ce trebuie facut pt reabilitare sa poata fi cazierul judiciar curat?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:19, 5 Ianuarie 2012
Codul penal:

ART. 86
Reabilitarea în cazul suspendării condiţionate a executării pedepsei
Dacă condamnatul nu a săvârşit din nou o infracţiune înăuntrul termenului de încercare şi nici nu s-a pronunţat revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei în baza art. 83 şi 84, el este reabilitat de drept.

Pedeapsa dvs. va fi reabilitata de drept dupa 2 ani si 8 luni, deci mai aveti de asteptat 1 an si 8 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier-reabilitare felicia-rodica felicia-rodica Sentinta este definitiva in 31.01.2008 6 luni cu suspendare si termen de incercare 2 ani si 6 luni. Va rog sa-mi spuneti cazierul cand va fi curat? Un domn ... (vezi toată discuția)
Reabilitare - termen, conditii, modalitati tm_09_bul tm_09_bul Buna ziua , In urma cu 1 an , am avut un proces in urma caruia s-a emis sentinta finala si irevocabila si m-am ales cu cazier judiciar. Am inteles ca acest ... (vezi toată discuția)
In ce termen sunt reabilitat de drept? gaby1988 gaby1988 in iunie 2009 am fost condamnat la 3 luni de inchisoare cu suspendare si 2 ani si 3 luni de incercare pentru conducere fara permis.va rog sa imi spuneti cand o ... (vezi toată discuția)