avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Activitate polip

Activitate polip

Discuție Accize alcool
Buna ziua,
Caut dar nu gasesc si nici nu ma poate lamuri nimeni in legatura cu modul de calcul exact si cuantumul garantiilor ce trebuiesc depuse (pentru accuze) in cazul importului de alcool.
Poate angajatorul sa refuze semnarea lichidarii in cazul in care angajatul are datorii recunoscute in scris fata de firma ? Angajatul poate fi angajat de alta societate fara "lichidare" ?
Răspuns la discuția Divort
Multumesc. Poate fi vorba doar de actiunile pe care le detin in doua SRL-uri.
Discuție Divort
In urma divortului de comun acord (la Primarie), in cazul in care nu s-au formulat pretentii materiale, mai poate fi introdusa actiune de partaj ? Daca da, exista un termen ?
Multumesc. Mentionez ca la data condamnarii legea spunea : "...nu au fost condamnate, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, la o pedeapsă privativă de libertate mai mare de 1 an, pentru infracţiuni comise cu intenţie;"
In cazul unei condamnari de 1 an si 6 luni "cu suspendare", se suspenda dreptul de port arma ? (ref. la :...nu au fost condamnate, prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva, la pedeapsa detentiunii pe viata sau pedeapsa inchisorii mai mare de un an pentru infractiuni comise cu intentie ori pentru infractiuni prevazute de prezenta lege, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea; ) . Condamnarea e din 2011, legea drepturilor de autor.