avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis arma in cazul condamnarii \"cu suspendare\"
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis arma in cazul condamnarii "cu suspendare"

In cazul unei condamnari de 1 an si 6 luni "cu suspendare", se suspenda dreptul de port arma ? (ref. la :...nu au fost condamnate, prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva, la pedeapsa detentiunii pe viata sau pedeapsa inchisorii mai mare de un an pentru infractiuni comise cu intentie ori pentru infractiuni prevazute de prezenta lege, cu exceptia cazurilor in care a intervenit amnistia sau reabilitarea; ) . Condamnarea e din 2011, legea drepturilor de autor.
Cel mai recent răspuns: polip , utilizator 07:55, 13 Martie 2012
Dreptul de deţinere a armelor se anulează in situatia d-vstra,organul de poliţie competent retrage permisul de armă, iar titularul este obligat să facă dovada faptului că a depus armele la un armurier autorizat, cu excepţia situaţiei în care armele se ridică de către organele de poliţie.
Multumesc. Mentionez ca la data condamnarii legea spunea : "...nu au fost condamnate, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, la o pedeapsă privativă de libertate mai mare de 1 an, pentru infracţiuni comise cu intenţie;"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire viza port arma teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema.Daca o persoana a fost condamnata la doi ani cu suspendare si un termen de incercare de 4 ani,o ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis portarmă, sau nu ionut vasile 92 ionut vasile 92 Bună ziua am si eu o intrebare pentru cine ma poate ajuta: In 2013 am fost pus sub urmărire penală, am primit de la biroul arme explozii și substanțe ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza port arma QPzmAL QPzmAL Buna ziua, Am permis port arma in care sunt trecute 2 arme de vânătoare si 2 pistoale neletale unul cu gaz si altul cu alica. Armele de vânătoare le.am ... (vezi toată discuția)