Va sunt recunoascatoare pt tot si sincer acu m am mai linistit,credeam ca numai mama poate fi tutore si dadeam pierduti banii care au rezultat intr un mod asa dureros si sa fie chltuiti de cineva care nu merita
Va multumesc inca odata
Daca se mai iveste cate ceva ,sper ca nu va suparati daca mai intreb
Va multumesc inca o data pt raspuns,dar iar apar nelamuriri: ca sa fie numt alt tutore ce trebuie sa depunem sau sa mergem la instanta de tutela si cerem sa fim numiti,se va face ancheta sociala?
Deci inainte de a lua banii de la asigurari trebuie cerut aprobare pt a cumpara si cheltui bani in favorul minorului
instanta tutelara se afla numai in cadrul judecatorie sau in orice primarie(de ex asistentul social dintr o comuna nu poate exersa in numele instantei tutelare sau poate?
Va multumesc inca o data ca ma ti ajutat sa mai clarific niste lucruri
Va multumesc mult deci avem nevoie de un notar pt a intocmi actul de vanzare .cumparare(in acel act se poate pune mai multe clauze,gen ca la varsta de 30 isi poate da afara din casa mama sau ce stiu eu,sotul cu care se va marita nu are nici un drept asupra locuintei.Referitor la contul in banca ,nu se poate deschide numai pe numele fetii,deci va aparrea tutorele ,acest tutore cine il desemnaza si daca trebuie sa fie neaparat mama sau poate fi alcineva
Spuneati ca dupa ce obtinem toapte aprobarile legale,despre ce aprobari vorbiti,daca ati putrea fi mai explicita,va s fi ffff recunoscatoare,desi va sunt deja pt lamuririle pe care le a ti adus.
Si ultima chestiune,presupun ca trebuie sa fie un notar oricare sau cautat pe o anume ramura
Va multumesc inca o data pt raspuns
Buna ziua,as vrea sa va expun problema noastra in speranta ca ne puteti ajuta sau indruma macar
Fratele a murit intr un accident de circulatie,in urma caruia a ramas familia indurerata(parintii si fratii) si o fetita dintr o relatie anterioara
In urma procesului s a castigat o suma de bani pt fata si acum nu stim cum sa facem ca sa fie in folosul numai al fetii(mentionez ca a fost o relatie trecatoare,nu casatorie,ea mai avand 3 copii cu barbati diferiti si traieste in conditii mizerabile,educatie,alimentatie si restul ff precare)
Am vrea sa i cumparam o casa sa locuiasca cu mama si fratii ei dar sa fie pe numele ei si cu o clauza ceva de ca i ai ei si ii poate da afara cand ea impilneste varsta de ... sau se marita)
Restul de bani am vrea s ai punem in banca da nu se poate numai pe numele minorului,asa ca poate un cont cu doi titulari ,mama si unul dintre fratii tataului decedat,ca mama sa nu dispuna de banii fetii)
Va rog sa ne ajutati cu ce acte trebuie facute sau macar cu niste indicatii(si in cazul ca d vastra ati putea face actele,ce tarife aveti)
ESTE FFFF IMPORTANTca mama sa nu aiba nici un drept la ce i al fetii pt ca nu merita,nu munceste ,traieste din alocatii,acum concubinul care il are a lasat locul de munca ca cica nu se merita ca au de primit bani
Si daca ,in cel mai rau caz se poate ameninta ca i se ia fata ,pt ca nu are conditii optime pt educatie,crestere,sanatate(suntem disperati)
Multumesc pt raspunsul promt Fata a locuit intodeauna cu mama si nu am vrea s a o luam acu sa nu zica lumea ca o luam pt bani,de aceea am vrea intai sa incercam asa,sa punem cumva conditii pe care sa le indeplineasca sau de nu sa o dam in judecata sa i luam custodia,care sigur e dificil pt ca aproape tot timpul copilul ramane cu mama,indiferent de conditii
Va multumes
Buna ziua,as vrea sa va expun problema noastra in speranta ca ne puteti ajuta sau indruma macar
Fratele a murit intr un accident de circulatie,in urma caruia a ramas familia indurerata(parintii si fratii) si o fetita dintr o relatie anterioara
In urma procesului s a castigat o suma de bani pt fata si acum nu stim cum sa facem ca sa fie in folosul numai al fetii(mentionez ca a fost o relatie trecatoare,nu casatorie,ea mai avand 3 copii cu barbati diferiti si traieste in conditii mizerabile,educatie,alimentatie si restul ff precare)
Am vrea sa i cumparam o casa sa locuiasca cu mama si fratii ei dar sa fie pe numele ei si cu o clauza ceva de ca i ai ei si ii poate da afara cand ea impilneste varsta de ... sau se marita)
Restul de bani am vrea s ai punem in banca da nu se poate numai pe numele minorului,asa ca poate un cont cu doi titulari ,mama si unul dintre fratii tataului decedat,ca mama sa nu dispuna de banii fetii)
Va rog sa ne ajutati cu ce acte trebuie facute sau macar cu niste indicatii(si in cazul ca d vastra ati putea face actele,ce tarife aveti)
ESTE FFFF IMPORTANTca mama sa nu aiba nici un drept la ce i al fetii pt ca nu merita,nu munceste ,traieste din alocatii,acum concubinul care il are a lasat locul de munca ca cica nu se merita ca au de primit bani
Si daca ,in cel mai rau caz se poate ameninta ca i se ia fata ,pt ca nu are conditii optime pt educatie,crestere,sanatate(suntem disperati)
Va multumesc anticipat