Buna ziua,as vrea sa va expun problema noastra in speranta ca ne puteti ajuta sau indruma macar
Fratele a murit intr un accident de circulatie,in urma caruia a ramas familia indurerata(parintii si fratii) si o fetita dintr o relatie anterioara
In urma procesului s a castigat o suma de bani pt fata si acum nu stim cum sa facem ca sa fie in folosul numai al fetii(mentionez ca a fost o relatie trecatoare,nu casatorie,ea mai avand 3 copii cu barbati diferiti si traieste in conditii mizerabile,educatie,alimentatie si restul ff precare)
Am vrea sa i cumparam o casa sa locuiasca cu mama si fratii ei dar sa fie pe numele ei si cu o clauza ceva de ca i ai ei si ii poate da afara cand ea impilneste varsta de ... sau se marita)
Restul de bani am vrea s ai punem in banca da nu se poate numai pe numele minorului,asa ca poate un cont cu doi titulari ,mama si unul dintre fratii tataului decedat,ca mama sa nu dispuna de banii fetii)
Va rog sa ne ajutati cu ce acte trebuie facute sau macar cu niste indicatii(si in cazul ca d vastra ati putea face actele,ce tarife aveti)
ESTE FFFF IMPORTANTca mama sa nu aiba nici un drept la ce i al fetii pt ca nu merita,nu munceste ,traieste din alocatii,acum concubinul care il are a lasat locul de munca ca cica nu se merita ca au de primit bani
Si daca ,in cel mai rau caz se poate ameninta ca i se ia fata ,pt ca nu are conditii optime pt educatie,crestere,sanatate(suntem disperati)
Va multumesc anticipat
Familia tatalui decedat nu doreste sa creasca in continuare fetita?
Daca situatia mamei este asa cum o descrieti, fara venituri, conditii de trai insalubre, iar familia tatalui ii poate oferi conditii normale de educatie si trai, cred ca e in interesul major al copilului sa traiasca intr-un mediu cunoscut, civilizat-cel al familiei paterne.
Multumesc pt raspunsul promt Fata a locuit intodeauna cu mama si nu am vrea s a o luam acu sa nu zica lumea ca o luam pt bani,de aceea am vrea intai sa incercam asa,sa punem cumva conditii pe care sa le indeplineasca sau de nu sa o dam in judecata sa i luam custodia,care sigur e dificil pt ca aproape tot timpul copilul ramane cu mama,indiferent de conditii
Va multumes