avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Activitate katy73

Activitate katy73

Răspuns la discuția nelamurire
Suntem chiriasi si este pe numele sotiei.
Discuție nelamurire
Buna ziua! Solicit un apartament de serviciu care a fost eliberat si mi se spune ca nu am dreptul deoarece am un apartament Anl.Puteti sa-mi spuneti daca art.17 din ordinul 243 din 28 octombrie 2011" b) dacã el/ea, soţia/soţul nu are repartizatã prin contractul de închiriere o locuinţã din fondul locativ de stat în garnizoana în care îşi desfãşoarã activitatea;"
se refera si la apartamentele Anl. Mentionez ca contractul de inchiriei a ap.Anl este pe 1 an si este pe numele sotiei (eu fiind cadru MAI)
Lucrez în Mai și locuiesc la Anl. Am solicitat o locuință de serviciu și mi s-a spus ca nu am dreptul. Exista vreo lege în care se specifica ca nu am dreptul?
Discuție Ce pot face?
Buna seara,
Am luat un credit de la banca atunci cand salariile nu erau diminuate.In urma diminuarii salariale sotul a ramas cu un venit de 1800 lei iar eu am ramas fara un loc de munca.Am mers la banaca si am cerut o refinantare dar banca nu ne-a acordat-o, in schimb ne-a micsorat rata de la 230 de euro la 150 de euro timp de 6 luni. Cand am ramas fara serviciu in luna iunie 2011 nu am mai putut sa platim decat 100 de euro. Luna aceasta ne-au oprit ei din salariul sotului suma de 256 de euro. Imi puteti sa-mi spuneti ce putem face in acest caz?Este corect mai ales acum pe timp de iarna cand intretinerea este foarte mare pentru 3 persoane?