avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce pot face?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce pot face?

Buna seara,
Am luat un credit de la banca atunci cand salariile nu erau diminuate.In urma diminuarii salariale sotul a ramas cu un venit de 1800 lei iar eu am ramas fara un loc de munca.Am mers la banaca si am cerut o refinantare dar banca nu ne-a acordat-o, in schimb ne-a micsorat rata de la 230 de euro la 150 de euro timp de 6 luni. Cand am ramas fara serviciu in luna iunie 2011 nu am mai putut sa platim decat 100 de euro. Luna aceasta ne-au oprit ei din salariul sotului suma de 256 de euro. Imi puteti sa-mi spuneti ce putem face in acest caz?Este corect mai ales acum pe timp de iarna cand intretinerea este foarte mare pentru 3 persoane?
Cel mai recent răspuns: ContSters140930 , utilizator 20:55, 14 Martie 2012
Banca va poate executa silit si prin poprire de 1/3 din salariu.
De asemenea, va poate eventual executa silit mobiliar si imobiliar.
Daca considerati ca, banca a incalcat legea, contestati in termen de 15 zile la judecatorie masura popririi, cuantumul sumei retinute si modalitatea in care a fost efectuata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debitor fara venituri si bunuri,ce se intimpla cu codebitorii daca au proprietati? 2740801520027 2740801520027 buna ziua,am un credit de nevoi personale in valoare de 18000 ron,ca sa il pot lua am avut nevoie in anul 2007 de trei codebitori (sotul si parinti mei).am ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit steff10 steff10 Buna ziua, Am solicitat un credit de refinantare la o banca. Acestia mi-au cerut contractul de la banca unde am avut creditul initial, cu detaliile legate ... (vezi toată discuția)