Am solicitat un credit de refinantare la o banca. Acestia mi-au cerut contractul de la banca unde am avut creditul initial, cu detaliile legate de restul de plata, contul creditului, etc.. dupa ce am semnat contractul de refinantare, am completat un OP pe care am specificat destinatia banilor, iar banca a transferat banii in contul curent (nu in contul creditului), urmand ca eu sa solicit inchiderea contractului de credit. Problema este ca am cheltuit o parte din banii transferati si nu pot inchide creditul. Acum suma totala pe care o am de plata la cele 2 banci ajunge la nivelul de 75% din salariu. Cum pot ajunge la o intelegere care sa conduca la micsorarea ratei lunare? ma gandesc ca perioada ar putea creste, doar ca creditul este pe 5 ani(maxim pt nevoi personale). Ce actiune poate lua banca daca nu reusesc sa platesc ratele?
Fara indoiala conditiile le puteti negocia doar cu banca,daca nu platiti banca va poate executa silit prin poprirea veniturilor sau executare silita mobiliara/imobiliara.
Refinantare
newguy
Am facut o refinantare la o banca din Bucuresti. Cand am semnat contractul mi s-a explicat ca trebuie sa aduc adresele de inchidere de la cealalta banca unde ... (vezi toată discuția)