buna ziua, de ceva vreme ma deranjeaza un lucru...si sper ca ma veti putea ajuta...in 10.05.2010 am intrat in concediul prenatal...in 11.06.2010 am nascut un baietel ... contabila firmei mi-a zis atunci ca in 42 de zile dupa ce am nascut trebuie sa depun dosarul ptr indemnizatie...asa ca in data de 23.07.2010 am intrat in concediul de maternitate...am avut concedii medicale de 18 zile in ultimele 12 luni inainte sa intru in concediul prenatal...ce ma deranjeaza acum este faptul ca eu am avut inca dreptul la la 54 zile de postnatal in care as fi primit inca banii de la firma unde lucrez 85% din venitul brut...asta inseamna ca la un salar brut de 2300 ron ar fi trebuit sa primesc 1955 ron inca 54 de zile...dar cum contabila a zis ca trebuie inaintat dosarul in 42 de zile indemnizatia era de 1200 de ron...asta inseamna ca am pierdut 755 ron ptr luna august si restul ptr luna iulie...intrebarea mea ar fi ca mai am dreptul sa depun undeva o plangere ca nu mi-a fost calc! ulat bine perioada de postnatal si din cauza asta am pierdut bani si asta dupa aproape 2 ani si 5 luni?sper ca ma puteti ajuta mersi mult
buna,in 11 iunie 2012 implineste baietelul meu 2 ani si as avea mai multe intrebari legat de reintoarecerea la locul de munca
- cand ar trebui sa fie prima zi de lucru daca copilul implineste 2 ani in 11 iunie 2012 ( unii zic ca o zi inainte,altii ca cu o zi dupa,iar altii ca in ziua in care implineste copilul 2ani...sunt confuza total )
- cu cat timp inainte sa ma intorc trebuie sa depun o cere la firma ca as vrea sa ma intorc la servici
- firma este obligat sa ma ia inapoi minim 6 luni? unii zic ca a intrat o noua ordonanta prin care se precizeaza ca nu mai este obligat firma sa te reangazeze dupa CIC nici macar 1 zi...d-apoi 6 luni
- daca te ia firma inapoi salarul ti-l poate modifica ma refer la micsorare...ca defapt ar trebui sa ramana salarul cu ce ai intrat in CIC nu?
va rog sa ma lamuriti ca toti vorbesc altceva si incep sa-mi fac deja griji...:(
mersi mult ptr raspunsuri