avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate mirunab

Activitate mirunab

multumesc pt. raspunsuri
OUG nr.111/2010: ART. 2 (1) Începând cu data de 1 ianuarie 2011.... pot beneficia opţional de urmãtoarele drepturi - "optional" asta inseamna ca angajatorul poate decide sa nu acorde drepturile cu pricina? Pana recent am lucrat pe CIM per. neterminata, dar din cauza falimentului declarat al firmei initiale, angajatorul isi continua activitatea, "sugerandu-ne" sa acceptam inscrierea in noua firma cu CIM pe per determinata. Astfel, continuitatea celor 12 luni de realizare de venituri exista fara vreo pauza intre cele doua contracte.
Buna seara,
Revin cu o noua intrebare si va multumesc, totodata, pentru raspunsul oferit anterior. De data aceasta as dori sa stiu, daca in situatia in care se intampla sa raman insarcinata, fiind angajata cu CIM pe per. determinata de 12 luni si pe parcursul sarcinii acest contract expira, iar angajatorul nu doreste sa mai prelungeasca contractul, mai beneficiez de concediul pre/post natal si de indemnizatia aferenta? Precizez ca am continuitate de peste 7 ani in campul muncii.
Multumesc!
sunt in urmatoarea situatie:
am lucrat timp 8 ani in cadrul unei firme. recent si-a declarat falimentul, insa activitatea si-o continua sub denumirea unei alte firme, unde angajatorul ne-a reangajat insa cu contract de munca pe perioada determinata de 12 luni. As dori sa stiu de cate zile de concediu de odihna beneficiez in aceasta situatie? tot de 21 de zile, avand in vedere vechimea in campul muncii sau se pune accent pe noul contract, unde cele 21 de zile se impart la lunile lucrate conform noului contract?
multumesc