Buna! Va rog daca are cineva Legile privind organizarea judiciara actualizate la zi sa mi le trimite-ti si mie la dobrea_roxana@yahoo.com. Va multumesc si bafta la invatat!
buna ziua,
am o rugaminte cine are Ion neagu procedura penala din 2010, poate sa ma ajute, am nevoie doar de cateva pagini si anume stramutarea cauzei penale, pentru lucrarea de licenta.Daca poate scana cineva aceste pagini si mi le poate trimite apreciez mult.Dau la schimb cu teste grila (scanate)din Ciobanu, Udroiu,sau Nicoleta Cristus penal si procedura penala...multumesc mult de tot....ma puteti contacta cu mesaj privat.multumesc ...
Te pot ajuta saptamana viitoare cand ajung in Bucuresti ca acolo am cartea. :)
Buna ziua,
As vrea sa va intreb daca o intreprindere individuala ce are ca obiect de activitate CAEN 4520( intretinere si reparatie autovehicule) ar putea sa isi extinda activitatea pe vanzare de piese. Ca sa explic mai bine, este vorba despre preluare de piese de la un furnizor cu factura de intrare, incarcarea gestiunii si apoi eliberare de factura clientului final. Mentionez ca firma este pe norma de venit si are obligatia de a mentine acest statut 2 ani, dupa care poate trece pe venit real. Intrebarea mea ar fi se poate face acest lucru sau trebuie sa treaca cei 2 ani si apoi sa se schimbe pe norma de venit real? In momentul de fata pe acest sistem de norma de venit nu intereseaza decat incasarile nu si platile si nu s-ar putea scadea gestiunea. Va rog sa ma scuzati daca m-am exprimat incalcit, dar in momentul de fata asta este si in capul meu. Va multumesc!
Buna ziua,
Am si eu o rugaminte la voi sa ma lamuriti putin cum sta treaba cu bibliografia din care ne pregatim. Am citit toate mesajele din cele 71 de pagini si trebuie sa recunosc ca sunt putin confuza pentru ca parerile sunt impartite si nu mai sunt sigura ca invat ce trebuie. Mai jos o sa scriu lista de carti de pe care invat eu si va rog sa aduceti completari sau corectii.
1. Drept civil
a. G Boroi - Partea generala. Persoanele, ed. a III-a , 2008
b. C. Barsan - Drept civil. Drepturi reale principale, ed. a III-a, 2008
c. Statescu, Barsan - Teoria generala a obligatiilor, ed. a IX-a 2008
d. G. raducanu, Maravela - Drept civil. carte de spete, 2002
e. F. Deak - Tratat de drept succesoral, ed. a II-a, 2002
f. F. deak - Tratat de drept civil, Contracte speciale, vol. I-II, 2006, vol III 2007
2. Drept penal
a. Const. mitrache, Cristian Mitrache - Drept penal roman, Partea generala, ed. a VII-a , 2009
b. T Tudor - drept penal roman. Partea speciala, ed. a vi-a , 2009
3. Procesual civil
a. M. Tabarca - Drept procesual civil, ed. a II-a , vol I-II, 2008
4. Procesual penal
a. Ion Neagu - Tratat procedura penala.Partea generala, ed. a II-a, 2010
b.Ion Neagu - Tratat procedura penala. Partea speciala, 2010
c. Ion Neagu, Damaschin - Mapa de seminarii, 2010
Mihaela Ciobanu - Teste grila admitere in magistratura.