avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate anastasia_virusz

Activitate anastasia_virusz

buna ziua
Va rog sa imi dati aratati si mie cum se face o cerere tip in care sa specific drepturile salariale ,deoarece firma la care am lucrat refuza sa imi dea drepturile salariale si as dori sa ii trimit un fax
multumesc
lucrez la o firma de confecti de un an . Am decis sa imi bag lichidarea la zi deoarece am gasit ceva mai bun , Am dat foaia de lichidare semnata de mine si a doua zi mam dus sa imi dea decizia la care mi sa raspuns ca nu poate sa imi dea decizia pt ca sunt in preaviz . Cum se poate asa ceva . Ce sa fac sa obtin decizia ? unde sa ma duc??? Oare daca am 3 nemotivate ce obtin??? imi da decizia??? MULTUMESC
Răspuns la discuția vreau lichidare la zi
multumesc mult , chiar ma ajuta sfaturile d-vstra multumesc si saitului
Răspuns la discuția vreau lichidare la zi
multumesc frumos pt raspuns dar nu e bun pt mine inseamna ca din 3 ani care iam semnat , a trecut unul si au ramas 2 de platit ,asa inteleg multumesc pt ajutor si inca ceva daca plec de la firma asta am inteles ca trebuie o hartie la mana de la aceasta firma ca sa pot sa ma reangajez in alta parte ??? Daca nu o am nu ma angajeaza nimeni????
am o problema , va rog sa ma ajutati . lucrez la o firma de conf de 1an si cateva luni ,sefa mea mia facut o diploma de calificare (aveam 1 da zicea ca nu e buna) mia facut niste acte iar eu nu lea citit cu atentie si am semnat cand mi-am dat seama ce era a fost prea tarziu .Am semnat 3 ani in firma ei ......daca plec de la firma platesc de 3 ori cursul . Vreau sa plec da nu vreau sa i dau bani . Din cate am inteles trebuie sa imi dea ea o hartie si cu aia ma pot angaja in alta parte cea ce mi frica ca nu mio va da pana nu i dau bani . Oare cu 3 nemotivate ce rezolv ??? MULTUMESC