avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate nickshor

Activitate nickshor

Ok, doar ca acest serviciu limiteaza clientii la a asculta doar din posturile puse la dispozitie de catre RadioSparx sau baza lor de date. Deci nu se poate asculta absolut nimic din afara bazei de date a acestora (Youtube, Soundcloud, Mixcloud, etc...). Pe mine nu ma avantajeaza acest lucru, dar la ce vad ca pun la dispozitie, intr-adevar pot fi o solutie pentru alti clienti.
Rectific...tatal meu i-a zis ca ne descurcam doar pe salariul LUI... nu al ei!
Salutare tuturor! Mai intai sa va explic pentru cine doresc cateva sfaturi; e vorba de mama mea,in varsta de 54 de ani,care e casnica,de fapt nu a mai muncit de la aproximativ 20-25 de ani pentru ca tatal meu i-a zis ca ne descurcam doar pe salariul ei.Intre timp s-au mai schimbat vremurile,tatal meu a iesit la pensie pe caz de boala,si cheltuielile s-au marit cel mai mult pe medicamente si o pensie de 700 de lei acopera la limita nevoile parintilor.Mentionez ca in casa respectiva aparem 3 persoane la intretinere,inclusiv eu,fara venit!Mama nu apare nicaieri ca ar detine vreo proprietate! Credeti ca as putea sa-i obtin orice fel de ajutor in conditiile date? Daca mai doriti ceva amanunte,va raspund cand pot,cu placere! O zi buna!
Multumesc de raspunsuri,am vorbit astazi la firma,prima data sefa vroia sa semnez o demisie,i-am spus sa o sune pe fata de la resurse umane care i-a zis ce credeam si mi-ati confirmat si d-voastra,adica sa nu facem nimic,si eu de luni sunt liber,nu mai am nici o legatura cu firma respectiva!
Presupun ca se termina contractul si gata,nu mai trebuie preaviz sau altceva fiindca eu nu semnez inceperea unui nou contract incepand pe data de 20.05 cu toate ca cei din firma ultima oara au facut-o automat sa-i zicem,eu doar am semnat al 2-lea contract cu ei,acum vor si a 3-a oara doar ca-i voi lasa cu ochii in soare renuntandcu o saptamana inainte de expirare,daca stiam mai demult ii anuntam pentru a-si cauta un angajat pe postul meu! As dori raspuns la ce am scris eu,daca spun prostii sau nu la partea cu contractul care se incheie pur si simplu fara alte indatoriri de nici o parte!
am rezolvat-o astfel: m-am dus la cei de la UPFR,am incheiat contract pe firma pentru difuzarea de muzica ambientala,am platit lunile din urma de cand au venit ei pana in ziua de azi,undeva la 300 ron,si acum se retrage plangerea,o sa mai incheiem socotelile si cu politia economica cu factura si chitanta platilor facute si gata! am preferat asa decat orice metoda de a ajunge in instanta!
multumesc de sfat,ce nu stiu este daca acel proces verbal se poate anula de cei de la pol economica,sper ca intelegeti unde bat! ei m-au chemat saptamana viitoare la sediul lor pt clarificarea situatiei,dar asta e,ca nu stiu mai exact ce inseamna clarificare din pt lor de vedere!
Povestea suna cam asa,ma implica si pe mine persoana fizica si societatea la care lucrez ! In fine,s-a intamplat ca anul trecut sa vina cei de la UPFR in magazinul in care lucrez ca lucrator comercial si ascultam muzica la doua boxe mici de calculator pe laptopul personal sa-mi atraga atentia ca nu e ok asa si ca cei de la firma la care lucrez ar trebui sa palteasca taxa pt redare muzica ambientala sau ceva asemanator si apoi ca in rest pot asculta linistit pan ala plata acestei taxe! Am vorbit cu patronul,a zis ca se rezolva,am mai insistat si a zis ca e ok,dar n-a facut nimic in privinta aceasta,eu n-am mai verificat si astazi m-am trezit cu politia economica ca au plangere de la cei de la UPFR pentru societatea la care lucrez ca au mai venit intre timp si au auzit muzica si ne-au verificat ca nu am platit taxele astfel au depus o plangere penala! Cei de la politia economica au constatat astazi ca intradevar ascultam muzica de pe laptopul personal de pe youtube ca daca era ceva tras de pe net era si mai grav si mi-au intocmit un proces verbal in care imi cer prezentarea insotit de administratorul firmei la sediul lor pentru solutionarea problemei! Patronul a zis ca ma imputerniceste pe mine ca el mi-a zis ca sa nu ascult si alte lucruri care logic imi pica mie in cap! Ce-i grav este faptul ca mi s-a spus de cei de la politia economica ca mi se poate face dosar penal si mie persoana fizica,eu nestiind absolut nimic despre faptul ca nu am voie sa ascult muzica de pe laptopul personal pentru ca nu mi-a zis nimeni pana azi cand am primit citatia,plus plata unei contraventii deloc mici pentru un salariu de lucrator comercial la noi in tara si sa mai zic ca .norocul" meu este ca sunt si in preaviz si saptamana viitoare mi se incheia contractul cu firma la care sunt in prezent angajat! Rugamintea mea la cei care vor sa raspunda si au trecut prin asa ceva sa-mi dea orice sfat ca sa pot scapa cat mai basma curata cum se spune pentru ca nu cunosc legea bine,s-a intamplat acum cateva ore si acum incerc sa gasesc tot felul de raspunsuri in legi si pe siteurile de profil !